Дали некоја го има користено моливчето за уста од аура 34? или пак креонот мат на голден роуз 02. Барам некоја бордо нијанса црвено темно да нема виолетов подтон и не можам да се одлучам, се мислам аура да си го земам. Каква текстура имаат аура моливчињата дали добро се нанесуваат на уста или подобри се голден роуз?
Јас имам 3 моливчиња од Аура (34, 53, 51) и во споредба со мочивчињата од Голден Роуз повеќе ги сакам. Некои моливчиња од ГР се како пластелин, а некои премногу се тврди што едвај пуштаат боја. Лично сум позадоволна од моливчињата на Аура, нема некое да не ми се погодило.
Најевтини претпоставувам по пазариве. Во Golden rose тие малите се околу 100 ден. А големите околу 200. За друго место не знам баш
Најефтини мислам дека се на Малена, малку ја сушат устата(посебно периодов), меѓутоа во комбинација со малку лабело се одлични, а има и убав избор на бои. незнам точно цена, но не се повеќе од 100ден.
Девојки дали може да ми препорачате некој вид на кармини ама од оние долготрајни и навистина да се 24часовни
Samo Golden rose ne trosite pari za ovie dr poskapi marki sto se site gi imam probano i nikoj ne mi stoi kako sto stoi golden rose od onie tecnite longstay sto se okolu 200d a ke gi koristiye mnogu vreme
Течните мат кармини на Revuar, траат доста долго и не ја сушат устата, можеби малку после два часа. Од сите што сум ги пробала, најдолго издржале.
аура течните мат,одвај го бришам после излегување и тоа еднаш само ставам,а не како порано цело време во вц на огледало останата
@EMMA EMILY ако не сакаш да имаш уста збрчкана како кожа на баба стара, тогаш земи си од течните на Аура. Еднаш земав од малечките течни на Голден роуз и никогаш повеќе.
Мене повеќе ми ја сушат тие на Голден Роуз. Малена не го ни осеќам на уста, како ништо да не сум ставила, многу е лесен.
Мислам дека бр.20 од течните мат кармини на Голден Роуз е доста сличен со овој од сликава. Кај мене на уста фаќа црвеникави тонови, нема врска со сликите од Интернет, каде на некои е и темно кафеав.