Може некој да ми каже како се вика оваа нијанса? https://scontent.fbud2-1.fna.fbcdn....=058d50411669337d1dbd7e55436592dc&oe=5BDF35FC
Aj predlog za crven kramin sega za leto da e mat i da ne e mnogu skap bodejkji koga ke pocrnam ssamo ke go nosam sega za leto mi e samo ne nosam ic crven pa da probam sakam
Како му се цените на овие , знае ли некој? И има ли нешто слично на голден роуз? Баш сакам некој розеникаво беби,седефаст таков ....
Најдов Предобар е 100тката, 150 ден. Нежно розево со дискретни светки, доволно е пигментиран со две нанесувања. Го имам четвртиот и изгледа вака, (подолу сликата), а и тој вториот, праскест баш е убав , ќе го земам наскоро. Во однос на трајноста, пиев кафе и вода, делумно се избриша, не е многу сув. Има супер пакување
Моја препорака се течните кармините од Avon, Mark. Ги има и сјајни и мат и има многу нијанси, јас користам мат. Не ја сушат устата или пак да оставаат леплив траг а и долготрајни се еднаш да ставам доволно ми е за цела вечер, а и цената им е приступна во каталогот моментално што важи беа 2 за 330денари. Ако некој проба нека пише како е задоволен. Позз
Девојки гледам на инстаграм на официјалната страна на Аура , пишува дека ќе има во продажба нови кармини од absolute matte т.е. нови нијанси. Дали веќе ги донесоа во Мк?
Да не сте ги виделе сјаевите на Аура некаде? Секаде кај што барав ми рекоа дека се повлечени или имаше само по неколку нијанси. Конечно си го најдов совршениот сјсј за уста и сега го повлекуваат Ве молам ако некој види Аура сјај за усни број 509 да ми каже. Фала
@marama гледам си купила од тие новите кармини на Аура , како си задоволна, дали го проба? Баш ги гледав завчера во ДМ
Dali gi imate probano, kako ste zadovolni, dali traat i najnmnogu me intereaira dali ja susat ustata..onie na golden rose duri luspi mi pravi