Го имам тој и заборавив дека го имам Boy Oh Boy e (беше? ) нијансата. Фала што ме потсети дека го имам. Ако некој има предлози за друга, може и нешто поскапа варијанта, добредојдени се
Даа, мислам дека така беше. И јас го имам, ама толку ретко го користам што дури и името му го заборавив.
@Oxymoron @Mishela да тој е. Мислам дека сеуште ја има старата линија во ДМ. Од новата линија нема сличен на тој иако читам дека го споредуваат aura babe.
Ако уште некој бара ваква нијанса, покрај таа на Аура, Orange You Happy од Avon Mark е многу слична. Овие кармини на Лореал во соработка со Balmain беа на попуст во ДМ пред месец-два и потоа ги повлекоа од продажба. Се сеќавам затоа што си купив еден, со попуст беше околу 350 денари и карминот е луд-ни-ца, криво ми е што не си земав уште некој. Ако ги има на некое друго место кажувајте, во ДМ ги нема повеќе.
Мислење за кармините wet n wild? Имав јас ваков само незнам дали ист или сличен од hudabeauti но фејк хаха во парфимеријата ми привлече внимание мислам дека и како што бараш би требало да има.
Таков е како што барам, фала ти. Ги имаш пробано на wet n wild течните? Ги немам пробано па страв ми е да не ја сушат устата премногу.
Баш денес купив таков откако го потрошив претходниот, не ја суши устата и не се брише лесно, само да знаеш дека брзо им се троши нијансата, во сити мол во дм ја земав последната
Eveline oh my lips 08, од тие сетовите молив со течен кармин. Во комбинација двете даваат баш ваква боја. Плус не го чувствуваш и трае со часови. Јас сум презадоволна!
Шо ќе ти то ѓубре. Не чини, боље земи некој од голден роуз. Препорачајте ми боја на кармин како американо.