Преубава нијанса јас го потрошив и не купив пак зошто ми се бришеше многу често. Од матот течните да не ја има истава нијанса?
Една нијанса потемно имаат Голден роуз од моливчињата на вртење. Го имав јас, ама негде по дома сум го изгубила за да ти кажам број. Инаку многу убави моливи, јас сум задоволна.
@Mishela Најдов тука едно инфо - 624 одговара со 627 come closer од новата линија кармини. http://www.dare-2-wear.com/2018/09/novi-aura-absolute-matte-ruzevi-utisci.html?m=1
На Малена моливчињата за усни имаат слични нијанси ко карминов, ѕирни ги. Не знам точно бројче, на одмор сум и не го носам тоа, имам дома слично ми се чини.
Каде би можела да ги најдам овое кармини? Ги сакам сите овие бои , ве молам за препорака за марка и бројче Уште утре ги купувам
Овие конкретно од сликава се на Фармаси. Преку каталог, да најдеш некој за да порачаш. Околу 200 ден. се
Ај ве молам за совет и бројчиња баш на исти вакви кармини Моето искуство со кармините е дека на сликиве е едно а во реалноста нијансите се подруги
Да точно дека се подруги, ама и на секоја уста различно стои еден ист кармин. Најубаво е да си пробаш тестери на уста, не на рака и да си видиш кои ќе ти се допаднат