Од аура моментално се на попуст или golden rose, има многу избор ѕирни на нет за нијанса ама толку се, или малена исто тие се околу 90 денари на нивниот сајт ги има нијансите стварно не ги памтам не сум дома да видам
Го користам ова моливче, нијанса 018, малку е потемен од карминот но убаво изгледа[/QUOTE] HELP - очајно барам од овој производител вакво моливче за уста, само друга нијанса - 024. Јас на Бит Пазар ги земав ама мнооогу одамна и е најдобро моливче за уста што сум го користела и покрај сите други фирмирани и поскапи! Може да ми кажете од каде ги земате? Има уште на Бит Пазар? Благодарам
HELP - очајно барам од овој производител вакво моливче за уста, само друга нијанса - 024. Јас на Бит Пазар ги земав ама мнооогу одамна и е најдобро моливче за уста што сум го користела и покрај сите други фирмирани и поскапи! Може да ми кажете од каде ги земате? Има уште на Бит Пазар? Благодарам[/QUOTE] Ги имам забележано, ги носат уште. Инаку јас би ти ги препорачала и на Есенс моливчињата, имаат вакви нијанси, а се помалку од 100 ден. Чисто за да ти скратам пат
Нема сега NYX во Битола, до пред некоја година имаше нивна продавница кај Т-Мобиле, ама ја затворија.
Женски, препорачајте ми кармин (сјаен, не мат), кој што е подолготраен. Сакам темно розевкаста накај кафеава боја, нијанса потемна од усните. Па ако ми се погоди би земала уште некоја. Најбитно ми е да не се брише брзо. Фала
Благодарам за предлогот. Сепак заборавив да напоменам дека не сум во Мк, и не би можела да најдам од Авон Можеби некој од Catrice, Loreal, Essence, Max Factor, Maybelline, Rimmel, NYX... Битно ми е да е nude и траен.
Дали кај нас ги има овие кармини некаде? Менува боја според pH вредноста на кожата, порано биле доста актуелни.