Каде да најдам ваква нијанса,да не е од Nyx само(сликава е инаку од нивниот кармин го купив и не е ни приближна бојата)
Мислење за течните кармини на Fenty? Или за нивните сјаеви? Сакам да земам некоја нјуд нијанса ама дали за тие пари се ок? @CameliaMiller можеби ти ги имаш пробано?
@koritsaki @CameliaMiller јас ја имам првата нијанса од сликата и еден од најкористените ми е. По некој период ако јадам, пием знае да се собере ама не е страшно.
Фала ти првиот ми се гледа за мене пресветол - најверојатно за вториот ќе се одлучам се мислев помеѓу овие кармини и на Kat von D , ама вториве веќе ги имам пробано па би им дала шанса на Фенти. Пред НГ очекувам да стават некое попустче
Имав на Голден Роуз ваков течен мат кармин, сум го потрошила и фрлила не знам бројче. Побарај, многу беше траен а кошташе околу 200 денари.
https://www.instagram.com/p/CJWW82MhleF/?igshid=mbrhpdug3sf4 Ваква нијанса на карминче? (да не е мат)
Ѕирни го Avon Luxe нијанса Lustering nudе или Rose silk. Карминот е хидрирачки со нежни бои и суптилни светки, многу убаво изгледа.
Ми препорачаа црвен кармин на Дебора, нијанса 06, кој бил траен не се бришел баш лесно. Но сега гледам имаат неколку типа и не знам кој би можел да биде.
Можеби е Maybelline hydra extreme бр. 742...ама немаат тие таква сребрена лента на дното... Ги имам видено во Космо и ДМ. Не беа скапи.