Мариа Лопез во број 08. Не можам убаво да ја доловам бојата на слика ама во живо на уста е исто како на твојата слика.
Јас го купив од локална дрогерија во мојот град. Околу 150 денари беше и случајно ги открив, многу се убави и трајни. Да видиш по парфимерии дали ги има..
Мајка ми одамна го зела карминчево од Орифлејм, се обидов да му ја доловам нијансата. Препорачајте ми кармин со иста ваква/слична нијанса.
Препорачајте ми вакви нешто нијанси на мат кармини, ама да се ставрно трајни зошто овие што ги имам воопшто не се издржливи, пред да излезам ќе ставам и за брзо време се бришаат.
Првиот е marvelous mocha од авон, можеш да го видиш и au naturale. Мат ќе бараш,со тоа што врз нив ќе ставиш мат течен кармин.
Фала.Штета што нема тестери да си видам.Друг предлог некој ако имаш што може да се проба.Може и на golden rose некој ако има
Има swatches, изгуглај. Инаку порано можеше да се купат тестери од кармини од Авон. Ако имаш некоја познаничка зачленета, прашај дали сеуште има опција да ти нарача.