Па јас за мене кажав дека кај жена или девојка ми се допаѓа усна со црвен кармин нарочито ако е црнка мене ми е таа боја најубава усните изгледаат сочно секој си има вкус а вие ставете си каков сакате јас лично сум и купувал на девојката црвени кармини а и се разбирам од тоа затоа и пишав во темата
лол сочно, незнам ама јас воглавно гледам постари жени со црвен, млади девојки скоро и не искрено, незнам колку сочно делува кај стариве со бори.. ама како и да е црвен не стои на мали усни ко две линивчиња уште помали ги прави а јас сакам пополни усни во некоја неутрална боја
Е ако де да те познавам лично за 8 март ќе ти поклонев каков ќе изберевте вие ама ете преку форум неќе можам иначе девојка ми имаше 27 години и немаше никакви бори иако ја ги имам на 42ама не многу е така е кога ние мужите не ставаме пудри ко вас
Може слика, за кои кармини точно мислиш? Не сум љубител на кармини од Golden rose, ама овие фино ги опиша, може би им дала шанса да ги пробам.
Кармин/молив во оваа боја? Може и препорака за сјај но како и да е прозирен одозгора може да го среди тоа да изгледа така.
Одамна вакви не сум видела..изгледа веќе не ги носат. Искрено и не беа нешто квалитетни,само ефтини колку што се сеќавам. Имав црвен,катастрофа..Е можеби други нијанси се подобри ама не верувам
Ваква боја на кармин? Првово е сјај од glowink, но не можам да најдам слична боја. Да биде до 400 ден отприлика.