Старо е мислењево ама ај може ќе ме просветлиш Јас од тука го видов карминов и денес си го купив и ај одма да го пробам дома. Прво, фала ти, карминот, бојата е супер. Второ, како, по ѓаболите се брише карминов? Бришев миев и пак сум со црвена уста Кажувај чаре
На кој кармин од спомнатите мислиш? Ако се однесува за Maybelline, прилично тешко се чисти црвениот. Пробај со маслен чистач убаво да истриеш, или пак натопи убаво и обилно тупфер за лице во мицеларна вода, остави го неколку секунди да стои на уста за малку да попушти и потоа истриј некако. Можеш и со кокосово масло да пробаш да го извадиш. Генерално, многу помагаат маслени чистачи и масла.
Не знам како по грешка сум те цитирала и тебе Инаку да, на тој мислев. Какви се тие маслени чистачи? Може слика од некој добар? Скарана сум малку со козметика и шминки освен креми за лице и затоа не се разбирам баш
Вакво масло на пример можеш да земеш, во ДМ го има и не е скапо. Се става на уста со рака ќе притриеш, ќе излезе и ќе избришеш со тупферче само мило ми е што ти се допадна карминот, кој го зема?
Тој на Maybelline,црвениот, бр 118 беше мислам. Вчера го земав и ај одма дома да го пробам и еве уште си шетам со пола црвена уста Од сабајле шетав дете, хеланки патики маичка и дреч црвен кармин, стајлинг 10ка Утре одам до ДМ и ќе си го земам ова, фала ти