Само во тоа Космо, во другите нема никаков попуст и кармините Риммел си се по редовната цена од 200 денари. Или 202, колку и да беа.
девојки ај малце помош....во план сум да си купам карминче coral pink нијанса,нешто како розевкасто-портокалово (ама објаснав ) па просветлете ме,која марка,ако можите и слика постирајте,да ја доловам бојата и најбитно цена,да не е многу солено
^ е баш ваква боја сакам како што имаш постирано koritsaki да се надеваме дека некој ќе ни ја кажи правилната нијанса
Дали имате сретнато ваква боја на кармин, ако сте сретнале да ми кажете бројче, марка и по можност да е траен :geek:
Јас ваков земав пред 4-5 дена и мнооогу е убав, ептен ми се погоди и ми одговара на тенот Некоја друга боја каква би ми препорачале за бринети?
Мачкици, Maybelline Color Sensational High Shine Lipstick - Coral Lustre. 400-460 денари е, а Коритсаки не знам точно кај тебе колку би било. Мејбилајн имаат ПРЕУБАВИ бои значи, кога барате така полетни и поинтересни бои прво барајте таму, скапички се ете малце, ама ептен се убави.
Кармнините на Буржоа ги имаат сите преубави нијанси што сум ги видела дека ги барате низ темава. Почнувајќи од нежно корална накај портокалова нијанса, жешко пинк, електрично розева (не знам како да ги наречам веќе)... Боите се во несвест да паднеш. Цените исто. http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_ ... n_lipstick
јас последно купив од оние на римел што беа на попуст во космо. една светло розе а другата накај виолетово. не сум имала вакви кармини до сега ама преубави ми се, за пролетно и летно време ептен освежуаваат. бројчињата 006 pink blush и 085 royality. по 100 ден секое. ептен исплатливо . http://uk.rimmellondon.com/products/lips/lasting-finish
Женцки,си барам нуде кармин веќе подолго време ама некако сите кон кафеавкасто ми одат...Розевкасто нуде се прифаќа ама кафеаво не...Да ми кажите марка и бројче?!
дефинитивно нај NUDE што до сега сум го видела во нашиве продавници е gosh velvet touch lipstick 134 darling еве слика да видиш
Е ова веќе ме бендисува...Осеќам дека NUDE го имаш напишано со големи букви,знам јас англиски,само ме мрзи фонтот да го менувам насекое