^ Мишела јас го имам ,ама искрено не ме воодушевува многу,се попалив и јас за нијансата али воопшто не се познава на уста,ме разочара А се израдував што конечно си најдов ваков кармин. Како и да е пробај може на твојот тен ќе личи подруго.
116 e Може малку поинаку изгледа на сликава, најчесто имаат тестери па ќе си видиш 98 и 99 се посветли Еве го 98
02 е тој, Мишела. Еве слика: Јас го купив тој што ми го препорача Марама и мајка ми мо го зеде. Се заљуби во бојата.
Го купив и супер е 116,другите беа доста посветли.Иако и овој кога ќе го нанесеш е посветол од што изгледа.Е сега уште да беа добри Голден Роузот,али за боја ќе се издржи некако,во комбинација со лабело,пошто ептеннн се суви Mishela-мислам дека со 116ка ќе го постигнеш ефектот што го бараше од Римел
Ели, за некоја среќа или не, го немаше Римелот, па не го зедов, си останав на овој од Гош. Кога ќе го потрошам ќе барам нов. Спојлер
од авон преубав е, новите нијанси на мат кармини, минатиот каталог беа по 230, долготраен е, задоволна сум!
Убава летна розева нијанса со која една црнка нема да изгледа како циганка Пробав еден убаво ми стоеше, но не знам која фирма беше и сега сакам да видам предлози па да тргнам во потрага
^Момичиња, јас вакви нежни, убави и летни розе нијанси забележав низ комзетиките на Мис Спорти. Кармините беа стотина денари и навидум ми беа како копии на оние од Римел, ама не знам какви би биле по текстура, трајност, хидратантност. Не пробав, немаа тестери во маркетот. Ги користела некоја? Имаа префини розе и бежови нијанси.
Женски,незнаев кај да прашам,па ајде тука. Значи,ќе одам на роденден во вторник во игротека,кај мало детенце.Ќе носам бела туника,бели цветни панталони и мартинки.на очите ќе ставам туш,а кармин незнам каков. Некој предлог ?
Можеш сјај во боја (препорачувам на флормар...дефиинитивно се 10ка!) можеш да си земеш некоја по отворена боја..или розевка или црвенкаста
Едно прашање. Купив кармин од Голден Роуз, број 125, nude нијанса, ама она баш нјуд, светла и без розев подтон. И текстурата ми е погодена, ми се допаѓа што е посув. Е сега, имам проблем со мирисот, многу тешко ми мириса и не можам да го поднесам, ми се чини глава почнува да ме боли кога го ставам. Затоа да ми препорачате кармин со иста таква нијанса и текстура, ама друга марка?