е која е де бојата вака ќе стави некој слика и чуди се која марка е од кај е колку пари е која боја е ...
Ако мислиш за претходиот пост пишува на додатните информации за сликата т.е тој кармин е rimmel kate moss lasting finish бројче 16
Конечно ја најдов црвенкастата нијанса која ми одговара. Всушност, не е до толку црвена, повеќе мава на портокалово, ама сепак има некако поголема примеса на оваа првава. Како и да е, благодарност до Youlen што ја сподели информацијата, инаку станува збор за Rimmel lasting finish, 214 firecracker. Си се самозаљубив.
Девојки, имам дилема за кармин , читав дека на бринетите не му одговара понежна боја , него потемна боја. Па ваш предлог од некоја бринета добро карминче
^^ Нема зашто да читаш, на некој му стои една боја кармин, на некој не Види што тебе најубаво ти стои. Секаде има тестерчиња, ќе си погодиш нијанса Бринета 1 Спојлер Бринета 2 Спојлер Бринета 3 Спојлер Бринета 4 Спојлер Инаку од пред некој ден, горд сопственик на карминче од Авон вишна боја. На поклон го добив, иако преферирам потемни тонови, ептен ми се погоди. Ова ми е обично нијанса што ја носи некоја тетка кога ќе ја сретнете на некоја прослава или свадба и кога ќе ве избацува и ќе ви остави отпечатоци на образите - одма на тоа ме потсеќа. Ама ми се свиѓа, ептен солидна боја за комбинирање мх мх. Плус си го купив Римелот 111, а бев тргната по 107цата (го пропуштив попустот во Космо кога биле 99 ), ама ја немаше никаде Сепак не погрешив, сега мераци сум, сакам само да шетам и да се шмизлам со новите кармини
За преку ден најчесто користам Chanel Rouge Coco 16 Taffeta Rose, а за навечер Sephora 3028C, бордо боја преубава!