Ваква nude нијанса , значи да не е ни премногу розе ни премногу бледа , баш таман како оваа Го проверив тоа бројчето на Голден роус овде некој што го имаше препорачано некако многу ми е појако од што имам замислено и на розе ми мава .
Пробај го S-he бројче 105 мислам дека беше. Баш ваква некако нијанса беше, а на прв поглед и по структура ми се виде супер. Мислам дека се сто и некој денар - дали беа 130 или 170 не знам, не се сеќавам. Во ДМ ги има, претпоставувам знаеш.
Ви благодарам на сите Инаку цветче не знам кое бројче беше 93или94 мислам дека пробав тестерче јако ми изгледаше
Карминчињава ги купив од Шутка, по 30 денари. Сите се мат, освен првиот. И сите се нијанси на розево, освен последниот - црвен е. Ама преубави се и издржливи, ги обожавам! Двата розевите во средина се ептен силно розеви. Марката се вика Romantic Bird Спојлер Вака некако розеви
Девојки, барам ваква боја на кармин или сјај за усни ама ми треба од оние подолготрајни, некоја препорака?
Од на тел сум не можам слика поставам .Од Макс фактор имаат ваква нијанса max factor lipfiniy 65 euphoric , само малце се скапички ама се преееееедолготрајни 700 и некој денар.Гледав и на есенс ваква слична нијанса од оние новине што се во црно пакување .
Незнам колку ке успеам да ви ја доловам бојата на моливот , јас го користам како кармин , значи потраен нема ... многу тешко се вади и предобар е од Flormar 231 бројче
карминиве Ultra color од авон ги користел некој,трајни се,се разлеваат? И предлог за баш ваква виолетова боја, ни пресветла,ни претемна. освен овој од авон, некако на невидено не ми се порачува,заради бојата највеке,да не ја утнам
Предлог за ваква нијанса на карминче? Само да не е са астрономска цена. Сакам баш исто вакво, да е топла црвена боја, да влече на портокалово. Само немојте гош-ламбада да ми го предложите, ич не ми се свиѓа бојата