Некои ми го пофалија од Голден Роуз оној со бургундец боја мислам дека 104 број. Има ли некоја што користи таков, како е задоволна и која е цената?
Ќе ти стои многу добро,и јас сум бринета и имам ставано ваква боја на кармини.Иначе колку е овој на Флормар?И да не имаш видено од оваа фирма бебешко розев мат?
Утре ќе ти кажам по која цена јас ќе го земам, но ако има некоја Феминка информација за цената на кармините на Флормар нека пише
Еве јас да ви се пофалам си зедов ваков кармин на Флормар, за жал ја немаше нијансата што ја барав, но оваа беше најблиска до таа што ми се допаѓаше.
Јас денес си го купив овој кармин , пакувањето е такво да личи како сјај но мат е преубава боја темно розева Следен на листата е : денес го пробав препрекрасен е
Да има во продавницата кај Рекорд што е, баш ги видов кога бев пред недела дена. Инаку сезонава омилени ми се и најмногу ги користам овие две нијанси: и
Го купив голден роуз 111 навистина се изненадив од резултатите мислев дека ке биде или премногу на лилаво или мн темно но напротив баш ја добив посакувана нијанса карминот е прекрасен и прекрасно изгледа одсега само таа бројка ке си ја купувам 70 денари побарај по парфемерии или во дм