Ej женски вака дајте предлог боја на сјај за мене и марка ама да не е многу скап и да го има во БТ.Имам 2 полни усни и некој жолтеникав тен
^Ефтини а убави мене ми се сјајчињата на Есенс. Околу 100 до 130 денари се XXL SHINE (nemozam da prikacam slika od na mob sum) , мн убави боички има мене посебно ми се допаѓаат розевите со свтки. Исто така има поефтини исто од Есенс 75 ден мислам се. Напиши на Google Essence lip gloss , овие од 75 се во помало тубиче (има од цреша, малина...) а ХХЛ шајн се во долго со апликаторче.
Еве слики Исто и овие се убави, повеќе боја пуштаат. Не знам точно цената, но не се скапи. Oвие се тие од 75 денари. Не сум сигурна но како што можам да видам на интернет сменато им е пакувањето и изгледаат вака:
Девојки дали некоја од вас ги има пробано кармините на Флормар? Денес сакав да си купам темно лила, имаше убави бои па немаа на залиха...се надевам не се повторува прашањето но немам време моментално да вртам тенкс Утре ке одам во Јуник па ке видам...али мислам дека ги нема
Долготрајни се многу , јас имам користено розов цикламест и не се бриши со ништо Кај ги има овие сјајчиња , ги имам користено порано преубај се, а и не се скапи 155 денари ги зедов. Ги барав ама никаде не можам да ги најдам.
еликсир држат козметика на есенс,види таму,бев јас ама овие не ми текнува дали ги имаа не,ама во солун има на tsimitski имаат продавница,сега на шопинг ако иде некој,порачај да ти донесе ако знаеш бројче на карминот,поедноставно и посигурно
Moeто е од лани така да не сум сигурна дали сеуште се во продажба. Сега видов дека ги немаат ни на нивната страна .
Јас го имам Флормар 525 Супершајн и сум задоволна, не ги суши усните, останува нормално време на усните, не се разлева, се на се, за тие пари (200 ден) добиваш одличен квалитет
Ејјј баш таа боја ја гледав и уште една ама не и го запамтив бројчето Малку ми е страв да не не ми стои ама ептен имам мерак..мада у принцип сите нијанси ми стојат освен кафена (умре циганката)..па ќе видиме хахах битно ќе го купам
Карминиве на флормар ги има во рамстор и веро па би требало и овој да го има , барај го под бројче L07