Не хаха никогаш и неможам да сватам зашто ги произведуваат боиве, освен за маскембал незнам зашто би се употребувале друго
Senza Parole отворив на гугл и многу ми се допадна овој од Gosh 122 Бојава е фантастична,баш каква што барав.До колку е цената да не знаеш? Карминов ми се допадна многу бидејќи сум бела на тен и ми одговараат секаква боја на кармини посебно ваква кафена. ФАла ти
Ајде јас повторно со моите глупави прашања. Значи вака барам некоја фирма на карминчиња што кармините да имаат пријатна миризба,а не како овие конкретно црниве на Голден Роус.Сакам да мириса слатко,нешто како лабело.Односно да нема типичен мирис на кармин,а притоа да има пристапна цена. Ако постои нешто такво,би ви била благодарна ако ми кажите. Спојлер (Знам дека многу барам)
од flormar pretty во розево пакување се,цената околу 200 денари ,поскапи не се,предобро мирисаат,трајни се. Веќе 2 години по ред само такви користам преубави се ,јас барам нешто поразлично сега напиши на гугл имаш многу боички да разгледаш.
јас го имам ова карминче RIMMEL rich moisture lipstick 401 amethyst shimmer презадоволна сум, преубава боја, кавалитетн кармин, долготраен и не се размачкува и нежно мириса--со еден збор прекрасен
Девојки, го има ли некоја од вас лилаковиот кармин на Голден Роус 136 мислам сребрено паковање...ако имате поставете слика како изгледа на нет не можам никаде да најдам онака баш карминот сликан или swatch...фала ви
RIMMEL LASTING FINISH LIPSTICK 050 PARADISE, на слики изгледа малце потемен, во живо и на усни е малце потемен од усните со кафеавкаст подтон, го купив 200 ден. и трае доста време
2, 3 се камрничиња од авон...iced champink 030512 убаво и многу нежно розева нијанса, не е скапо мислма околку 120денари е, а има интересна боја.....а ова 1 ако може некој да ми помогне, овие од постарите кармини од орифлеим и сега им се сменети пакувањата и неможам да го најдам сега на каталог ова што е орландо-розевото...имам такво исто, ептен е убаво и боја и се, ама сага неможам никако да го најдам во каталог, сигурно има друга шифра...ако знае некој нека ми пише-балгодарам однапред
Јас си ја нарачав палетава, ја има ли некој користено досега. Многу ефтина беше. И плавите бои со кои бои да ги мешам?
Женски,сега и мене ми треба помош во врска со една боја на кармин. На мајка ми и купив пред една година еден кармин Sephora Jealous баш овој на сликата Но бидејќи овде нема кармини на Сефора бидејќи сум моментално во мк,кажете ми некој баш ваква боја и каде да барам само да не е голден роуз