Јас имав еден црвен од ГР , вака за тие пари ок е ама тоа што го има оној мирис специфичен на кармин неможев да го поднесам и одма на мајка ми го поклонив можеш да пробаш кармин од Римел, и не се многу поскапи од гр и мирисаат убаво
Ми треба кармин за на концерт (јас настапувам), ако може да ми помогнете каква боја, за да може да изгледа убаво на камера, од рефлекторите да не изгледа чудно и др. Може совет???
Јас имам неколку и сум ептен задоволна. Особено од новите Мат Велвет, траат со часови. А цената е смешна
И те како, јас не користам други кармини. Ептен ретко да земам некој што не е Голден Росе. За мене се добри, битно ми беше да не ми ја сушат устата. Пошто од кармини многу ми се суши устата и кога ќе распука изгледа грдо, со овие си немам проблеми.
Golden Rose 126...овој го имам не е лош, убава боја нежна, ама треба малку да ставам зошто ептен е впечатлива бојата и силна...убаво се, но мирисаат некако јако и несоодветно за кармин-како сапун тоа им е маната-од новите не сум купила, ако некој ги пробал нека ми пише...позз девојки
Како што пишав погороре, ептен сум задоволна од новите во однос на трајноста и да, не мирисаат воопшто тешко, дури незначителен е мирисот не се приметува кога е на усни карминот
Благодарам....јас се мислев дали да купам или не од новите, старите не ги поднесувам поради миризот убав ден
Rimmel Lasting finish-170 Alarm.Убав е и доста трае.На цената не се сеќавам,ама повеќе од 300 денари не беше.
^^ Леле Кортисаки ми направи проблем сега, карминов е да те украдем ночас и да те не вратим никад Па и како што имаат прекрасна MAC прекрасна текстура и пигментација, сигурна сум дека е сон бојава и на усни преубаво стои. Аааа па вреди за тие пари, значи најубави нијанси имаат MAC, капа им симнувам за кармините особено.
Треба да се забранат постови за мак кармините на форумов мала шала. И јас го имам истото мислење најдов една нијанса на нет што ми се допаѓа многу (тој лево) ама сега за сега го имам на флормар иста е бојата нека се потроши па ќе видам, некако ич не ми се даваат 20 евра за кармин ама еднаш ќе земем колку мерак да ми пројде