Римел и Кејт се повлечени од продажба Има акција у Космо, Аура кармин со плус уште еден кармин, или со сјај 230 и нешто. Земав, убав е карминот мат боја а и сјајчето. А срце ме боли за Кејт
^ Лудо, не ти кажаа зошто се повлечени? Можеби ќе прават нови колекции, кој знае. Барем се надевам. Ми остана неиспробан црвениот, пу јаз'к.
Гош и Римел ги повлекуваат од Космо затоа што не соработуваат повеќе со дистрибутерот. Со Шатци исто мислам не соработуваат, така да ќе си ги купувате во ДМ и во индивидуалните парфимерии..
Ми требаше убава светло црвена нијанса со портокалов подтон, нешто што најмногу ми лежи на мојот светол тен и коса. Случајно го здогледав на Кејт Мос Римел Ластинг Финиш број 109 и веднаш знаев дека тоа е тоа Не знам како порано не сум ја забележала нијансава: Супер боичка, одлично ми лежи. Дури повеќе мава на портокалово отколку на црвено, ама ми се допаѓа многу Текстура прекрасна, мат velvety finish (не ми текнува како се вика на македонски, ќе се отрујам ). Буквално како лабело да имам на уста, не го ни чувствувам. Се нанесува многу убаво, иако е мат не е сув, не се собира на усните, не ги суши воопшто и одлично е пигментиран. Трајност и повеќе од задоволителна. Досега ги имам користено само обичните Римел кармини, прв пат ги пробувам оние на Кејт Мос. Овој е во црвена амбалажа, а црвениве се водат како мат. Мада, сепак се и доволно кремасти во исто време, така што јас би рекла дека се полу мат. Оние другите на Кејт во црна амбалажа се кремасти, не се мат воопшто. Супер задоволна сум, не ме разочара, единствено само мирисот малку ми пречи зошто е прилично јак, но не е „карминест“ како кај кармините на Голден Роуз (тој мирис органски не можам да го поднесам, џабе се убавите нијанси). 200 денари му е цената
Да знаете сите ќе си ги купам! Имам два од тие, првиот и четвртиот. И морам да кажам дека се прекрасни. Баш нијанси какви што ми требаа. Тие последните две МОРА да ги имам, додека не ги купам мир ќе немам. Мислам, погледнете ги само!
Си купив Rimmel Kate Moss,нијанса 105. По дома со кармин нашлапана седам,нај перфектната нијанса у свет ја најдов!
Долго барам баш ваква боја и купив околу 3-4 кармина но никако да погодам нијанса Ако случајно знаете каде има и какво е кажете ми
avon red 2000 долгорајните мат кармини околу 200 ден, преубав цела вечер стои, ептен ми е добар, друг не сум ни пробала презадоволна сум
Не ја пропуштајте понудата! Кармин Flipstick на 25% попуст! Двоен кармин ДУО - ЕДЕН КРЕМАСТ, ЕДЕН ЗА СЈАЈ - се користат самостојно или заедно. Измешајте ги двете страни за извонредно привлечни усни. Цена: 520 денари, сега 390 денари. Од фб страната на мах фактор Но каде да ги најдеме ??????