Предложете ми карминче за на кремов фустан. Знам дека сите ќе одговараат ама баш за овој период некој со тренд боичка. За матурска вечер.
^Јас би ставила светло розев, а ако шминката на очите ти е нежна, фустанот едноставен со минимален накит можеш и hot pink да ставиш
Мунлајт јас пак ќе ме утепаш Во Голден Роуз во Гтц видов ваков и тоа 50 ден беше на намаление. Трк таму. Ако има сеуште, јас кога бев џграбаа жените
Си го земав пред некој ден од essence коралниот, ааа преубав е, прекрасна средна корална нијанса, ни многу јак нападен, ниту премногу блед. Али ко што сум спобудалена по корални, веројатно ќе си купам уште некој
фала на сите за советите. Го избрав ова корално карминче и совршено се вклопуваше во цела комбинација
Сега за сега овој ми е фаворит за вечерни излегувања, а за преку ден на кафенце Наредно на листа ова коралново од essence, бап пролетна боичка ми има
99 од црните паковања на Голден Роуз. Кога ќе го нанесам карминот па после го размачкувам со прст и ми испаѓа баш вака ко на сликата.
Новата љубов! Го имам Knockout pink, луѓе кога видов на сликата како изгледа се заљубив, али секако нијансата не ми се погоди. Секогаш или е за нијанса потемен или за нијанса посветол. Овој ми е многу потемен од што изгледаше на сликата, кога го видов си реков за џабе парите, ама кога го пробав се заљубив. Да, точно дека е потемен од што требаше, ама изгледа прекрасно. Има некоја мистери-црвена боја/виолетова боја (не ме разбирате, ама ако). Битно дека е прекрасен и ми стои преубаво.
Koнечно си најдов праска боја како што сакам! На Авон не им ги сакам многу кармините ама овој Од овие црвените, нијанса Sunkissed Ginger