Марамке, барај го бр. 107 од Rimmel мат кармините во црвено пакување. Мислам дека ќе ти се допадне, не е ниту бордо, ниту класична црвена.
Некој кармин боја ко овој што е на Авон на сликава?Мислам дека е Doll Pink ама во ниеден каталог на Авон не сум го забележала,случајно го видов на еден блог...
^ Го има моментално карминчево и баш оваа нијанса, Pink Doll се вика, и баш ти е сега на попуст 89 денари Провери во каталогот на авон, и побрзај зошто уште неколку дена трае ако сакаш да го нарачаш.
^Леле фала ти,ќе и кажам утре на мајка ми да ми донесе каталог и да го порачам Сигурно го имало и во постарите каталози ама толку гледам изгледа
^470 или 570 денари. Ама вредат за секој денар. Мат се ама доста хидратнтни устата ја прават премазна, плус се долготрајни значи јас го тестирав негде повеќе од 12 саати, не мрдна! Боите се фантастични. Препорачувам!
Нема ни Т од темно кафена,јас не знам ти што имаш дома..чиста nude нијанса со праскаст подтон,или пак на мојот тен е таква.
Нема ни Т од темно кафена,јас не знам ти што имаш дома..чиста nude нијанса со праскаст подтон,или пак на мојот тен е таква.[/quote] Се сложувам во потполност,какво темно кафеаво,на моите усни па влече на потокалово и воопшто не ми одговараше,го дадов на мајка ми,нејзе па супер и стои ама јас сум ладен а таа топол подтон.Ако имате ладен тон немојте да го купувате,нема да ви стои
Го имам баш истиов кармин значи знам што зборам Баш ваков кај мене излегува Ова нема врска со праскасто. Е сеа си игра улога и природната боја на уста ама мене ми е претемен овој во споредба со nude нијасни пример ова Спојлер Плус не е овој мат, а девојчево мат бара
Hands down, мора да ги пофалам кармините на YSL. Како прво имаат прекрасен мирис. Долготрајни се,ја омекнуваат устата и имаат прекрасен сјај. Вчера бев ставила, еве денес уште се познава бојата а устата ми е сеуште мека. Е сега, малку се поскапи за разлика од другите кармини ама вреди. Дефинитивно. Доколку имате можност да си купите, ич не се мислејте.
^^Па добро,јас имам природно истакната боја на уста,можеби затоа.Во секој случај,карминчево е посветло од ова на сликава,нека каже некоја трета што го има карминов,мојата боја е дефинитивно посветла од ова на сликата,а можда и до мене е.
порачав вакво карминче lip stain од ибеј , чисто онака за да пробам,претходно гледав видео на јутјуб како со ништо не излегуваат па така да и јас ќе пробам па кога ќе стигне ќе пишам.Инаку ја порачав нијансата 01 https://www.youtube.com/watch?v=XYWgJexm4Qo еве го видеото
Јас го имав истиот, прекрасна боја, текстурата одлична плус ефтин ама ми загина. Коритсаки ми препорача од Севентин ваква боја затоа што не ми се чека да ми дојде плус во тековниот каталог го нема, а во предходниот беше 89 денари НО ако порачаш нешто имаше наведено од која до која страна иначе е 180. Јас го зедов окол 110-120 затоа не ми се даваа 180
Женски,каде има поголем избор на Мејбилајн кармини , бев во Космо во трговски и кај Беко во тој Космо ,потоа бев во трговски во Шатци само нај безвезните нијанси останале. Мене ми треба ијансата pink pop
Коритсаки Космо Зебра и Космо Сити Мол според мене се најснабдени парфимерии во градов, не сум влега во Еликсир поранешно Јуник да видам како стојат ама мислам дека повеќе се ориентирани на прфеми и поскапиве брендови.