Не е толку темен, јас не можам да најдам убава слика која ја доловува вистинската нијанса. Бојата е хот пинк, ниту премногу темна, ниту премногу светла. Ревлон карминот кој го постави не знам колку интензивна боја остава, но нијансата е таа. Еве слика, можеби приближна на онаа која ја има во живо. Оди види го во некоја парфимерија, па ако ти е многу темен, ќе предложиме друг, не е проблем. П.С. Не знам зошто под карминот пишува 4, мислам дека тој кармин има малку попастелно розева боја, но ако ти се допаѓа, види го и тој. Спојлер
Не постојат по хидратантни и по трајни кармини како овие на Estee Lauder Envy , вредат за секој денар
^ Не постои поубава беж нијанса од овој, 120-ката! А и името му е тотално погодено - desirable. За трајноста нема да коментирам воопшто, измислен е за гњаватори и бакнувала како мене. Кога ќе начекам попуст би си набавила уште, потполно се согласувам дека вреди да се „инвестира“ во ваков кармин. Инаку, јас конечно после толку време повторно си ја најдов посакуваната бургундец нијанса. Станува збор за Revlon - 477 Black Cherry. Стариот ми е ептен при крај, а овој го начекав случајно и не можев да одолеам, веднаш купив. Сега со душа чекам есен и зима, за да си го носам и во текот на денот.
голдн роус има таква само незнам во која ташна ми е пикнат за да ти кажам бројче, преубав е секојдневно го користам
Многу ме израдува со карминчињава, не сум ги заприметила до сега кај нас. Одамна имам неколку нијаси од оваа линија пикирано и никако да ми текне да отидам да ги побарам, убаво што ме потсети. Примети некои од овие кармини на штандовиве кај нас? Само немој да ми кажеш дека не се од Македонија купени Инаку за сите што бараа нежни nude нијанси, на постов има баш избор а кармините се достапни за нас. поубави нијанси не знам дали ќе најдете http://yorrgunella.blogspot.com/2011/02/rujlarmmm.html
Бојата е иста како тој што го барав на Mејбилајн да ти кажам и јас искрено се израдував инаку од погоре од сликава тие двете во средина 100% ги имам забележано овој што го земав енес е како тој лево во средината црниот. Ист таков имам и темно црвен инаку од МК ги земав поточно од Рамстор Цената е 250 денари
Може ли да ми кажете квалитетен кармин со исти нијанси, фирма и бројче? Ве молам, преубави ми се, а никако неможам да најдам ништо слично.