Дали кај нас ги има овие revlon colorburst matte balm? Ми треба последното мислам дека се вика standout
Авон, луксузен кармин Ultra Color, Hibiscus. Го имам тестерче и задоволна сум, во новиот каталог е 199 денари
Денес си го купив lip stain на Sephora нијанса 01 Always red , мислам дека поубава црвена боја не постои на светот , плус е мат и не мрда со саати
Јас имам едно од овие поточно Charm, боичката е како на бледа праска. Е сега дали дека моето е толку ко невидливо ама не ми се допаѓа многу.. Кога ќе го нанесеш си е боичката и после како да ми станува розево и ми се суши на устата и неубаво изгледа и треба да премачкуваш по неколку пати. А мирис што има прекрасен како разладувачки на мента и како гума за чвакање да го изедиш Е сега јас од препоракиве нешто најдов нешто не од Golden rose ама не ми одговараа на устата како на розево ми идеа и на крај си го зедов Golden rose velvet matte 02 (Прв кармин од колекцијава) ама не и последен.. Прекрасен ми е ... значи бравоС за голден роус за квалитетот и боичките на колекцијата мат.. Пријатен на уста + убав мирис + убава цена. Си го најдов за 100 ден
Девојки дали има кармини од Lorac во некоја од нашиве дрогерии и каде има кармини од Revlon или revlon colorburst кои што се спомнати и погоре, во Космо ми рекоа дека немаат производи од Ревлон, кажете каде да побарам
производи од Lorac во МК нема,а нема ни на Ревлон..престанаа да носат дистрибутерите колку што знам јас и можеш да најдеш само нешто останато а ново не
Јас немав баш среќа да си го купам овој на Менхетен, зошто не сум била во Скопје, допрва ќе одам и таман се откажав си најдов иста ама баш иста нијанса од кармините не Авон. Карминчето се вика POWER PLUM (3326-6 му е шифрата).
Најновиот кармин од АВОН Многу сум задоволна Ретко кој од кармините на Авон е долготраен...навистина сум задоволна и топло го препорачувам
А девоjки да ве прашам, овоj 22-ка броjчето од севентин го има ли некоj видено или купено од каj нас? Никогаш не сум го начекала, а одамна сакам да го земам. Прашав еднаш не знаеа да ми кажат, па ете и сум го заборавила, а супер е боjава за есен.
Во Космо во Сити Мол секогаш сум го гледала. Го имам купувано и од Космо во ГТЦ, ама навистина малку потешко се наоѓа.
Девојки мои просветлете ме со е баш ваква нијанса на кармин, и да не ги суши усните, ами да е квалитетен и не од Голден Роус.
Seventeen matte 01 или 02, зависи која повеќе ќе ти се допадне. Кецот е доста светла, малку ризична нијанса е и можно е да те прави премногу бледа. Двојката е одличен. Еве како изгледа на кожата, 02. Спојлер Од обичните сјајни кармини, топло ти го препорачувам Bourjois Rouge Edition 02 Beige Trench. Спојлер Околу 600 денари е, ама вреди да знаеш. На усните изгледа побогато и не е мат. За квалитетот нема потреба да правам муабет, ваков кармин се купува можеби еднаш годишно, ама предобра зделка е. Или пак, L'Oreal colour riche 800. Доста тешко се наоѓа затоа што мислам дека е од постарите изданија на оваа линија, но ако го најдеш не се сомневам дека би имала замерки за него, иста нијанса е и тој.