Девојки каде можам да ги најдам Ревлон кармините и која им е отприлика цената? Конкретно ја барам оваа нијанса 015 grape. Видеото го поставив затоа што се гледа убаво како точно изгледа. Знае некоја девојка да ми препорача ваква нијанса од друг производител?
Истава боја ја имам јас.Мојот е од Менхетн.56U. Еве и слика од точно која колекција се. (x-treme last&shine) Јас сум презадоволна.Хидратантен е и долготраен.
L’oreal Paris Infallible Le Rouge lipstick 741 Bold Bordeaux Најсличен вака ми делува , само што не е мат
Како сте задоволни од карминот Лукс од авон, обичниот, не тој што ги испакнува усните? Во наредниот каталог се на попуст па сакам да си нарачам.
Сега го купив и 02, ист е како на сликата што ја ставив, ептен сум задоволна, а претходно се залетав според нијансите од нет и набрзина земав 03 и 26, ама врска немаа со сликата. Памет за друг пат.
Одкако почнав да користам кармин покрај другите карминов е неизбежен во мојот несесер преубав е не ја суши устата има впечатлива боја и мн убаво мириса со задоволство ти го препорачувам не заџабе од секогас бил 500 ден а за чудо сега е само 160ден јас ке си порачам неколку.