На мојата цуцка кога се роди и беа мастило боја очите еве 7 ипол месеци имаме сеа и се плави на мене, а мм има кафено зелени очи, од мајка ми страна сите се со плави очи и баба ми и дедо ми, тетка ми, вујко ми фамилија плавооки
Моево човече сеуште нема јасна и конкретна боја, на дневно светло зеленкасти, на собно сивкасти. Но очигледно нема да бидат кафеави на мене, татко и е со зелени.
Mojata kerkicka imase temno sini oci koga se rodi , no sega i se zeleni kako na tatko i. Preslatka e <3
Керками има зелени очи(на мене)Такви и станаа после 3 месец и сега само и осветлуваат.Мислам дека нема да и се сменат имаме 6 месеци
Синко има скроз црни, не му се гледаат ни зениците незнам дали ке останат вака темни или пак ке бидат понатака кафеавки... Што мислите ке му се сменат? Како ѓаволче е со очињава, сум сакала многу дете со светли очи, ама и црниве се феноменални, од кога е роден се црни, сега има 8м
И јас имам кафени малку посветли од мм, мм има така потемни, а синко еве вака црни, како што е беличок, а гледам и некоја смеѓа коса почна да му расте ке биде многу интересен и сладок
@mariz mislam deka takvi ke mu ostanat.ko da citav negde deka do 6 mes ako se smenat ok ako ne ostanuvaat takvi. I meme mi se dopagaat crni oci, nekako mi se retki.i jas i mm imame plavi i dvete cucki plavi.no ako trebalo druga boja da imam bi sakala crni
@mariz очиња најубави! Омилени ми се црни очи. Синко има сиво-сини сега, а мислам ќе има кафени зошто и јас и мм сме со такви.
До која возраст се конкретизира бојата на очињата. Синко има плави, а ние двајцата сме со кафени. Нашите баби имаа плави очи и мојата и на мм. Сега сме 6 и пол месеци.
Pa ako se ubavo nebesno plavi kje ostanat takvi, a ako se onie teget plavki kje se smenat... Sega bas kje ostavam edno video tuka za bojata na ocite na bebeto, taa ne zavisi dali edniot roditel ima plavi oci, se e do eden pigment... Aj da ne objasnuvam, sega kje go stavam videoto