Имам темно кафеави очи, но мнооогу би сакала да сини очи како татко ми (како на сликата му се) Спојлер
И јас сум како тебе имам темно кафеави а сакам сиини. Јас размислував да ставам леќи во боја ама многу се скапи така да ќе омажам со некој со сиини очи и ќе се молам моите деца да имаат сиини како татоко им
Не се многу скапи, една моја пријателка си купи леќи пред три-четири месеци околу 2000 денари беа. Јас имам зелено - сини очи и од пред некое време станав свесна колку јас си ги сакам моите очи.
Зелено-кафеави,кога бев мала имав средно кафеави,па од година на година се позелени и позелени ми стануваат.
Зелени.Како оние маслинките со чушка внатре На сонце кога ќе излезам има во средината портокалово(околу црнката).
Имам кафеави а би сакала да имам сино-зелени ама ако размислам подобро такви очи воопшто не би одговарале на мојов лик така да убави си се
Имам интересна боја на очи, навечер ми се светло кафени, а преку ден ми се светло зелени (во зависност од светлината). Така да зелено-кафени и такви и сакам да ми останат .
На дневна светлина очите ми се светло сини, а некогаш ми се светло зелени, и ми се менуваат нијансите со ги обожавам очите
Ја сакам бојата на моите очи. Сите ми велат дека се многу специфични бидејќи се некоја мешавина од сиво, плаво и зелено. Највпечатливи се на моето лице, покрај усните