Божице на сарказмот, на мене повеќе на раклама ми личеше. Си можела да се појасниш во две реченици,за нас што не зборуваме течно сарказам како тебе. Не ни мораш да го примаш мислењето, јас имам право да ти пишам оти ова е јавен форум. Од сега па натаму што сакаш постирај, веќе не ти реплицирам.
Што рекламирам на форумов жити се? Ела тета да ти даде малце веѓа и четвртина зеница? Иначе, си видела сребрени очи? Смири се малце и не наоѓај маани на други луѓи, нема смисла за вакви банални ствари да се препуцаваме.
Девојче, ај опрај се.Делуваш самобендисано. Самобендисано, не самоувероно ако сакаш да ти го изџвакам.Тоа сакав да ти го посочам. ,,Тета'' не мора ништо да ми дава, имам јас и веѓа и убави очи и немам потреба да го потенцирам во секој пост.Со простачки ударци се служиш ако имаше намера да ме навредиш. ...Во врска со прашањето:да, сум видела и моите стануват такви од тој филтер.Ама ти не ме сфаќаш или не сакаш да ме сфатиш. Поентата ми беше: темата е Боја на очи и како што гледам, страници наназад, намената е да се изјасниш каква боја на очи има, не да спанираш со слики со филтер. Јас бев доволно фер да ти аргументирам зошто ме испровоцира да реплицирам во првичниот пост, ама во право си нема потреба да се расправам со баналности.
Н А Ј У Б А В А сум и можеш само да сањаш дека еден ден ќе ме стигнеш, тешко дека ти можеш да се оправиш од нивото на кое си падната.
Одлично ми оди во животот, што дури најглупата одлука до сега ми беше да се објаснувам со некоја си потресенка на форум.
Имам шарени . Од кафено-зеленкасти, до зеленкасто-жолти со црна линија околу, зависно од расположение .
Sekoja boja e ubava na oci, no bitna e i formata na okoto, a uste najbitno od ovaa e da gledas cisto gabe i boja i se, ako ne gledas