Да почекаме до утре, мора да пробаме зошто да не, ние секако не губиме, туку тие ќе изгубат профит секако!!! Се слагам!
Ааааааааа, сега укапирав на што си помислила. Еххххх, таман работа, не. Само ја ставив како пример за земја од ЕУ каде уште има локални продавнички (маалски). Некако, од сите земји во ЕУ, Бугарија ми е најсоодветна за нешто такво (нема да ме чуди ако имаат маалски продавнички).
Во целава ситуација најмногу ме лути реакцијата на маркетите кон бојкотот! Акциски цени само за викендов, финални акции за искористување на поени, најави за попис... демек, џабе бојкотов, не за*бале. Алоо, од потрошувачи егзистирате! Која е потребата да не правите малоумни?! Се надевам, потрошувачот јако ќе ве казни, да ви дојди памет, оти очигледно моментално го немате.
Смоките што беа 10 денари сега се 15 Маргарин Бордс Еве од 500гр. 150 денари Нема квалитет сега. @Adidas888 може сестра да ти бидам
Мајка ми на пат до банка забележала дека пензионери се напикале во Стокомак. Татко ми на вести гледал дека имало народ во некој Кам. Толку да не можат да се воздржат еден ден од пазарење...
Не, дури пишав дека некои ќе одат. Ене, некои банки и пензии дале денес и пензионериве одма отрчале до маркет. Ама и млади имало. И од што сме, плус и несложни, сите нè е**т како сакаат...