Дали некој слушнал за овој исцелител, или пак некогаш бил кај него ?! За оние кои не се запознаени со ова личност би појаснила дека овој човек има многу помогнато на многу луѓе во светот. Тој ги лечи луѓето со погледот, и со сеансите од неговиот глас, им ја враќа самодовербата, некој луѓе излечил од тешки болести и слично . А оние пак кои долго време немале деца, им помага да го добијат и тоа богатство . Во нашата земја не е толку многу познат но надвор од неа, многу луѓе го знаат и бараат спас за сите проблеми. Јас најдов еден текс на интернет каде што има повеќе информации за него, па се надевам ке споделиме искуства доколку некој бил . На овој линк има информации, а подолу е сликата од Брацо за време на неговите сеанси http://dnevnik.mk/?ItemID=57CA69A3DD9C6 ... 16FBF8D853
Jas imam slusnato za nego. Mislam deka bese od Hrvatska ili Srbija no ne sum sigurna . Mojata tetka zivee vo Avstrija i bila kaj nego. Toa e poodamna i ne se sekavam bas mnogu. Pamtnam deka ni donese Cd od Braco i go gledavme Ako nesto te interesira mozam da ja prasam Pozz
Беа едни мои познаници кај Брацово кога беше во Скопје. Букет однесоа, ама на враќање имаа сообраќајка. Две од патничките завршија со тешки телесни повреди... Колата лом.
"Исцелители" има колку сакаш, не разбирам само луѓево како им веруваат толку многу.Изгледа е полесно на друг да му се верува, отколку на себе си и колку човек е самиот способен, колкава самодоверба може да има само ако посака, кога станува збор за проблемите.А што е покатастрофално, во такви луѓе, останатите гледаат како на нешто возвишено, на кое сметаат дека треба да му се поклонуваат.Имам слушнато за човеков, но воопшто не му верувам, не само на него, туку и на било каков "исцелител".А кога ќе ми текне па уште со поглед лечел, смеа ме дрма, можда ги хипнотизира на некаков начин луѓето, а тие му веруваат и оп решен е проблемот Плацебо ефектот е интересна работа.
Најголемиот исцелител и учител на сите времиња, Исус Христос, рекол: Бесплатно добивте - бесплатно давајте понатака. Колку што јас знам овој „исцелител„ дозволува да се наплаќа присуството на неговите групни сеанси од страна на „менаџери„. Тоа кажува нешто.
Овој држеше предавања кај мене на факултет. Цел факултет ни беше излепен со неговата фаца и препорака да не доаѓаш ако си трудна. Баш се чудев кој е.