Брачен судија (Cител TВ)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ludoto19, 18 мај 2012.

1. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Никогаш не сум го гледала, ама доволно ми беше да ја гледам рекламата.
    Аман, до кога ќе не трујат со вакви дебилни и плитки емисии? Наместо некој филм да дадат...
    Веднаш менувам канал кога почнува оваа, а и сите останати емисии од ваков тип. Глупост до глупост.

2. The.girl.in.pink

The.girl.in.pink Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    13
    Офф брука,само брука.Ништо асално.Ама барем да изгледаат реално овие.Мааа не.Сендвичи јадел,многу гледал телевизија.многу седел на компјутер :^) Глупости. -.-

3. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Хахаха ее ја одма сендвич си направив. Ми се јадеше бе хаха кога го видов како ги јаде. И за инает на мајка ми зошто таа беше против него а ја за него .

4. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Не знам зошто ама ваквиве шоуа ми се една дебела измислица и местенка. Имам впечаток дека проблемите се измислени специјално за шоуто. Сите парови имаат совршен брак, многу се сакаат ама само една работа им пречи, а таа една работа им е тешка секојдневна опсесија што ми е чудно како покрај тоа имаат нормален брак.
    Бидејќи никој на крај не си оди без парична награда, во оваа криза да се заработи некоја пара од глумење проблеми во бракот и не е така лошо :D

5. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    Побрзо ќе научам да везам од досада, отколку да ги гледам овие глупости. Јес да 90% од емисииве се наместени, почнувајќи од Mtv па навака, ама мизерија ми е некој за пари да прави вакви претстави на тв, измишљотини само за гледаност. А сите се возрасни луѓе, во години. Иди чувај внуци, не прави будала од себе, ќе бркал швалерки на 80 години, сакала да се "проводи", или кога ќе ја слушнам нај " :puke: " реченицата евр "Што да правам таков сум си цел живот, неможам да се сменам". Пинковциве имаат веќе една емисија све за љубав, оваа нека им биде све за паре :tmi:
    Криво ми е само што поради нивната емисија ми се одмиле песната што име во најавната шпица (или реклама) како би дошло... :?:

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.624
    Допаѓања:
    38.122
    Едно време ја гледав емисијава. Покатастрофа емисија од оваа немам гледано. Како само се глупираат брачните парови. Што се не прават само за пари.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.812
    Допаѓања:
    80.617
    И смешно и глупо истовремено.