Има бе, како нема шанса, пробај ако сакаш ти така па кажи ни дали успеало, да знаеме У денешно време викаш се е можно а? Па дури и од голтање сперма да останеш бремена???? Дај малку едуцирај се, а не туку прашуваш глупости, ќе ти се смеат
ааа може ако ти се плодни денови може. (смајли што се крсти) Спојлер едукација на ниво, си стигнала до голтање на сперма, а сеуште не си информирана за зачнувањето. каде со оваа младина?
луѓе ништо после толку време чекање ,пак ништо не сум трудна денес добив и незнам што веке да мислам,дури разочарана сум да не имам некој проблем,редовно идам на гинеколог и беше се во ред а и на плодни денови пробувавме и неќе, немам веке надеж
а да оставиш малку времето да покаже што ќе биде,и да се опуштиш некогаш и се е на психа најмалку кога очекуваш тогаш ќе се случе верувај
фала ти сепак ништо друго не останува освен да чекаме,здравје боже пак ке одам на лекар па ке видиме што се дешава ... фала поздрав
zenski mi treba pomos .. So decko mi imavme odnosi posle mens no toj svrsi vnatre . posle 2 nedeli napraviv test za bremenost mi poaza negativen .. no pred 4 dena trebase da dobijam ne dobiv .. no gradite me bolat, se custvuvam nervozna i pak napraviv test pokaza negativno .. dali e mozno da ne dobijam poradi stres .. nervoza i sl .. ???
Тотално е можно. Мене скоро 1 месец ми доцнеше од премногу стрес, а после кога се ослободив веднаш ми дојде. Сепак провер уште еднаш ако ти доцни уште некој ден. Што е сигурно сигурно е.
женски да ве прашам дали на некоја вас ви се има случено пред да сврши да го извади и да остане бремена односно дали е можно да се забремени и така да испушти пред време ?
како да почнам епа вака,значи сакам да прашам...имавме односи на седми овој месец ама според календарот на плодни денови мене во тој ден минимални ми се шансите за забременување...а сега требаше да ми дојди на 14 не ми дојде...а пред една недела значи после односот имав главоболки и болки во стоомакот мислев дури и порано дека ќе ми дојди...дали е можно да има нешто...
Девојки имам благи болки во стомакот, осетливи гради а на 1ви треба да ми дојде .. а баш во плодните денови имав незаштитен однос со дечко ми, но не сврши во мене.. можно ли е да сум трудна? многу сум исплашена :/
Ако не свршил во тебе мали се шансите но не и исклучени јас останав така бремена 7 никогаш не користевме заштита но ете бидна и останав бремена од предсемената тешност сега ќе си имаме бепче( иако не беше планирано сепак е мојата и на вереникот најголема радост) но ти велам шансите се многу мали ете кај нас од цели седум год вакво пазенје немаше ништо затоа не паничи и земи си тест за да бидеш мирна најдобар е sure chek поздравче