evojkiii vecerrta mi bese plodna i imav sex so decko mi no dali e vozmozno da ostanam trudna ?? No se svrsil u mene
Девојки,ова е мојот календар.. На местата означени со срциња се односи со свршување внатре,колкави се шансите да фати ??
Јас требаше да имам овулација на 5 март а имав односи без заштита на 28 фев. Знам дека имав овулација на 5 бидејќи имав болки.... и еве ме сега скоро 5 недели позз и со лесно шансите се огромни
Леле и јас по овој календар се водев и кога ќе ми текне мм ми земаше тел и ме "напаѓаше" хахаха викаше сега мора да фати душа ми излезе и така и беше имаш шанси така да опуштено и чекаме || за две недели поздрав
Хехехе срце..јас го имам календаров неколку месеци, ама овој пат се заинаетив и реков мора да биде..сега ми останува да си чекам
Требеше да цитирам под мојот предходен пост погоре грешка моја..иначе во обид за бебе сме а за недобивање има уште 2 недели
E koga pominalo ako za dve nedeli treba da dobies? Voobicaeno fazata.mrgu ovulacija i dobivanje trae 14 dena.
е а како ги одредувате деновите на овулација? Треба да си подесиш јас навистина не знам во овај дел што бројка да пишам