Zdravo devojki. Imam redoven menzis sekogas dobivam na ista data no ovoj mesec nesto uste od koga mi zavrse nekoj den pocna toj iscedok kako belka od jajce dali kee porano ovulacija ovoj mesec ili zosto taka nez. So mislite vie
A da gledam li po sluzta koja nalikuva na belka od jajce mi pocnuva 2 3 dena od kako ke zavrsi ciklus I trae skoro nedela dena
Секогаш кога има таква слуз се препорачуваат односи, ако целта е бременост. Сепак, може да имаш таков плоден секрет, а да нема овулација и обратно и затоа најдобро е да се има односи преку ден, од завршување на циклусот до наредниот или до позитивен тест.
Здраво девојки. Сакав да Ве прашам за искуство со тестовите за овулација. Дали имате позитивно искуство. Јас имав висок пролактин, го средив со Достинекс. Менструација имам не секогаш на ист ден и ми трае ден ипол. Утрово ми доаѓа утре вечер нема веќе крв , уште ден евентуално два како кафено. Може ли да ми кажете искуство со тестовите? Ви благодарам.
Здраво девојки, со сопругот "работиме" 2 месеци интензивно за бебенце. И овој месец нема ништо, ве молам за совет или некое ваше искуство. Позз
Здраво! Сакам да прашам дали да пијам апче за ден потоа и колкави се шансиѕе да останам бремена? Добив менструација на 5ти октомври. Циклусот ми трае обично 27 28 до 29 дена. Денес на 4ти ден од менструација се плашоме дека дечкп ми можеби сврши вомене. Совер и шанси за бременост?
Во плодни денови си, напиј се.. Три дена после последниот ден од менструација почнуваат плодните денови..
Devojki dali se ima problem so hormoni ako ciklusot nemoze da mi probie 3 dena samo kafeavo a sega kako ploden period da sum imam sluz izmesana de so krv de so kafeavo mi pravelo vaka I porano ama doagalo mi probivalo a sega nesto poveke se zabavi dali taa sluz znaci deka ke mi dojde oti taka pravelo pa mi doagalo se plasam da ne imam problem so hormoni I da nemozam bremena da ostanam sekogas imam redoven I obilen ciklus mn se plasam I ako e vaka ke odam pon na ginekolog...