Озбилно ? Прашај го кинескиот календар најточно ќе ти кажи кој ден и месец ќе имаш машко а кој женско најточен е Само што јас го прашвев од ко останував бремена
Да си одиш на трето и јас таква бев одам не одам стално ми фалеше, првото ми е на 27 машко, второто на 28.5 машко и третото на 37.5 девојче, третата бременост и пораѓај најлесни ми беа,сите природно
овоа испаѓа во овулација ако сврше ке е женско А ако не е во овулација машко???? ако не си у овулација како ке с еоплоде таа јајце клета
Искрено сарказам ми беше муабетот Никогаш не гледав ни овулација ни јајце клетка кога сакав да останам бремена Незнам како еднаш една ми рече ако сакаш да знајш што носиш, (значи од кога останав бремена ова) отвори Гугл и прашај го кинескиот календар џоа кажува точно На сите три точно ми покажа Ама дека верував не Си бев на став што сака нека е здраво право да е
Јас имам 2 машки итоа се мала разлика, и не ги менувам ни за 10 женски! Ама сакам 3то дете, и сакам да е женско, желба ми е, а не дека нема да го сакам ако е машко, фала богу! Имам време до 40ка, таман да се подоправам психички, хахах. Ама на 4то не одам ни на сон!
Матичниот опасно те лаже, две машки ми се зачнати пред овулација, хромозоми се во прашање, нема врска темпирањето, оди на трето зошто сакаш трето, па што и да е нек е живо и здраво. А коментарот "ако е трето женско, ќе речам подобро трето женско отколку трето машко" е малку навредлив, особено за оние што имаат трето машко. И не, немаш машки па да знаеш дали е подобро трето машко или трето женско за да кажеш, и обратно за тие што имаат три машки важи. Дете е дете, го сакаш највеќе на свет.
Jas taka tri pati probuvav za zensko Ednash pred ovulacija, ednash na den na ovulacija i ednash posle ovulacija, tri mashki dobiv Za zensko mi treba mene recept
Hahahahah. Bravo! Taka treba, da se mnozhime. Ako mozes zivcano i finansiski da istrgas, i da ragjas. Ajde pa da spodelis 4ta majka kako iskocila
Зошто луѓето се чудат и те осудуваат што си чекал до 40 да правиш деца. Да еве јас чекав. И сега животот ми даде преголем товар. Хормонални проблеми и цисти. И немам поддршка од никого. Туку велат сама си крива. Не туку сум била оптимист дека никогаш не е касно.
Уживај терај си работа нема потреба од подршка само гледај здравјето 40 не се некоја возраст таман си е