Пробај. Не знам тоа со тироидната дали би било проблем... ама годините не се. Мене мајка ми ме роди во четвртата деценија.
А ако биде пак ќерка Вакви примери околу мене имам куп што оделе на трето за машко или женско и на крај пак исти пол ко двете.
Pa ke probame ama ovoj pat prvo na pregled kaj maticen da mi kaze koga imam ovulacija za da go natempirame za maskoVo slucaj treto da e zensko ke recam bolje treto zensko otkolku treto masko ,poutesno e nekako,hjahaha sala nastrana,pa bi odela vo nabrzo i na cetvrto ako e treto pak zensko,abortusi sum protiv i ne bi pravela.
Samo eden seksualen odnos so ejakulacija togas koga imas ovulacija a toa ke ti kaze doktorot.Mene taka mi kaza maticniot,koga ke se resam za treto posle ciklus da odam kaj nego i da mi kaze koga tocno ke imam ovulacija
Поддршка,да ти се исполни желбата,јас ти посакувам близнаци момчиња да биде дома весело,ако не грешам полот зависи исклучиво од мажот,јас има момче и би сакала и девојче. На 40 го родив момчето,во план сум за второ,исто имам мака со тироида,ама ќе пробам,што даде Господ тоа,да се здрави и живи
Јас прво на 22г, второ на 24г, а со терапија сум од 22г. Сега сум скоро 31г и со план за трето. Доколку се регулира и следи супер тироидната, нема да имаш никаква мака.
Па што ребриш овде, така кажи си дека ќе затераш до машко, женско ко женско не се брои тоа. Мрак ми падна пред очи од сабајле.
Lepoticite moi ne gi menuvam za nisto na svet,dete si e dete,jas vo prethodni komentari pisav deka imam zelba i za masko dete,odsekogas sum skala mesani deca
Молимте прашај го докторот што ти го кажал ова кај студирал дали сигурно има медицина завршено 2023 година сме веќе информации достапни насекаде само на Гугл да пишеш одма ќе искочи инфо. Значи спермата на мажот го одредува полот на детето. Мажот е носител на XY хромозоми а жената на XX. Во моментот кога ќе се оплоди јајце клетката доколку прв стигне сперматозоид со Y и се спои со X од жената ќе биде машко или доколку прв стигне сперматозоид со X и се спои со X хромозомот од жената ќе биде женско. Чиста наука и нема никаква теорија да знаеш кој сперматозоид прв ќе стигне до јајце клетката. Тие што кажуваат начини испробани за машко или женско тоа е чиста среќа само.