Јас се чувствувам како 40 та недела,а 33 сум. Нешто се купи,нешто допрва,термин 22 .06.ноо,нема да се чека.порано би било. Вие до кај сте?
Ja sum 29 nedela, sekoj den novi simptomi, cas bolki, cas stvrdnuvanje na stomak, cas ne gi custvuvam, uste od sega se znae deka ke sum mama drama ja od pust merak kupiv skoro se. termin juli, daj boze da izdrzam do terminot. dilemata mi e oblekuvanjeto na bebinjata vo leto, klima smee-nesmee. kolicki gledate?
Јас кога почнав 8м све скоро купив. Т.е маж напна и во право беше се породив 37+6 итен царски бидејќи карлично поставенни бебиња и јас веќе 2/3прста отворена. Инаку одев и возев кола се до денот на пород. Супер се чувствував.
Некоја будна? 37 ма недела тече..како 42 да сум се чувствувам,не можам веќе нит се лежи,нит се седи. Така сум си будна...
169 сум..а кг 81 сум,бев 64 пред бременост.Не сум мн.поправена,позади гледано не се познава,али од напред и странично..
@TutiFuti Здраво мајка, се извинувам дали ќе можеш да ми пиша лп дека јас неможам, сакам нешто да те прашам?
Jas so 72 kg pocnav otidov na poragjaj so 95 kg sega sum 74kg posle 40 dena i jas samo vo stomak odev.
Се породив другарки... Ајде на мекици кај мене дома. Дојдоа на свет мојте две 3320 3160...какво олекнување а,и радост голема.
12+1 nedela sum,i ovaa nedela kako odednas mi ripna meseto.Od koja nedela pocna davi se poznava stomakot.Deka sme so bliznacinja ili kaj mene e samo vaka