Здраво, Дали некоја има искуство со количката Chipolino Top Stars, да сподели искуство? Или да ми препорачате количка од која сте задоволни.
I jas sega biram kolicka, najubavi se i najlesni na cybex ama i najskapi vo liberta proveri online ima nekolku modeli i duo smart model. Toa e sto gledav, mozebi nekoja majka sto vrke koristi ke kaze mislenje
Здраво,предложете доктор за контроли за високо ризична близначка бременост и за породување на ГАК, и како стапивте во контакт со упат отидовте регуларно баравте преглед или сепак требаше некои врски и контакти.
Zdravo, dali nekoja clenka se ima porodeno porano, kolku porano i kolku vreme bebinjata bea vo inkubator? Jas sum 30ta nedela momentalno so prognoza da se porodam za 1-2 nedeli.
Др Ели Ѓорѓиева Николова ја случајно налетав на неа Мислам во среда дека е во амбуланта. Пробај со приоритетен упат од матичен или пак отиди така.
Zdravo na site majki, jas se porodiv, Vojdan i Sofia ni dojdoa na svet vo ponedelnikot, 06.10. 2.270kg so 1.860kg Bev 33+4, morase iten carski, pocnaa mnogu losi ctg-inja. Se podoriv na gak, kaj Adela Stefanija, kade sto prethodno bev na pregled so vrski i so upat. Jas sum sega doma, oni se vo inkubator seuste na gak, stabilni se, sami disat, pa zdravje boze ke si gi zememe ovaa nedela
Мене ме породи Др. Елена Ѓорѓиева Николова и многу сум задоволна од неа. Исто бев со ризична бременост и се помина добро.
Мајки, ја продавам Дуосмарт на Чиполино количката со или без транспортери. Многу малку е користена и е бо одлична состојба. Би ја дала за симболична цена. Ако е некој заинтересиран нека ми пише во порака.