Девојки ја продавам дуо смарт количката на чиполино, многу малку користена како нова е. Ако некој бара количка пишете ми.
Добар ден женски. Бремена сум 5 недела, минатата недела бев на преглед и докторката на ехо виде два сакуси, од кој што едниот не е развиен. Дали некој има искуство вакво и како завршило на крај. Имам едно детенце пред три години, и сега сум премногу исплашена со близначка бременост. Шок ми е со информацијата
Незнам како во 4 недела и видела нешто на ехо,а камоли и едниото недоразвиено.Сеуште ти е многу рано за било што.Природно ти се или инвитро.
Виде две топчиња ,едното вдлабнато а другото само круг без ништо затоа така кажа, а сеуште нема срцева реакција.. По природен пат , но никој во фамилијата нема близнаци
Pocekaj nekoe vreme pa ke se vidi pak rano e uste. Kaj mene vidoa na pocetok kako bliznacka bremenost pa rekoa ne e imalo plod moze uginal edniot pa me vodea kako edinecna bremenost za da vo 11 nedela vidat deka se ednojajcani bliznaci. Taka da ke vidis pak vo narednite nedeli bidi si smirena kako e taka bozja rabota. I da ne se razvil edniot moze ke go apsorbira matkata edniot pa drugiot ke si bide ok ili moze ke bide uspesna bliznacka bremenost.
До колку најдолго ѓи носевте близначињата. Мене ми рекоа дека 37 недела е клучна. Јас ништо не чувствувам. Или сепак нема правила. На пример не сакам порано да се родат, ако има простор да си поседат уште малку...