Jas ako kupuvam kolicka potamu ke kupam LONDON СО БУМПЕР БАР BLUE PASSION CHICCO. Dve vakvi se spojuvale megju sebe kako za bliznaci. ama se mislam dali da kupam kolicka. ziveeme na 4 kat bez lift i mi e strav sama da gi simnuvam. mnogu skali se a dve bebuski.
Добро ако не сте во стан полесно ви е, ние дека во стан, ваква неизводливо Незнам веќе кај да најдам количка, пукнав!
Jas ja kupiv na kikka boo od lovo kroco Za razlika od drugite zafaka pomalku prostor vo kola i e potesna
Да, океј си е количката, со здравје да ви служи, кај нас нема да врши работа ради влезна врата во зграда и лифт
Vo stan sme mila i toa na 4 kat. Iskreno jas se mislam dali da kupam kolicka voopsto. Nemame lift pa ako ne e mazotmi da ja sleguva kolickata nema da mozam sama i bebinja i kolicka...nema sansa.Amazot mi so rabotata ne e doma sekogas, osobeno vo leto
Здраво денеска бев за срцева акција да му слишниме на моите плодови ама ме фати паника оти Др ми рече едното има другото не да почекаме со понеделник.Па ке ве прашував дали има ваков пример едното порано да јави а другото покасно?
Оф, штета, ќе поцркаш од досада на породилно, преку ден ако не излезеш малце да шетнеш, а и за нив е добро... штета стварно! Количката е добра ама малце почна да ми се одмилува овој принцип едно позади друго, тоа сирото нишо нема да гледа од ова напред, не е фер. Размислував за нешо вакво,димензиите одговараат:
Ја гледав количката кога требаше да купувам, ама не сакав чадор систем. Голема грешка направив! Количкава е супер и лесна! Да не се мислиш и да си ја земеш, а не едвај по улица количка да буткаш
@Momichka kazi mi po kolku Vreme imase kaj drugoto bebe srceva akcija oti me fajka panika i i s imav krvarenje pred 4 dena a sym 6 nedela