Jas od povrakjanje zavrsiv vo bolnica dve nedeli. Sega sum po stabilna no uste si povrakjam po 3-4 pati vo den. Nekoj den ke se pogodi samo nautro da povrakjam. Inaku sum 15 nedela.
На мајками таткото имал брат близнак,бабами немала ни мајками, ни теткиките останува сеа на нас братучедите дека ке имаме.Али мн сакам да имам две среќички одеднаш
Не се разбираме. На мајка ти таткото имал близнак. Тоа е машка страна од кај мајка ти. Ако дедо ти има сестра, нејзините деца, внуки.. имаат шанса за близнаци.
Se sekavam deka si so invitro. I jas sum isto I sum 18 nedela. Kako si, odis na rabota, kolku si popravena? Jas dobro sum, odam na rabota I sum popravena 4-5 kila do sega. Nema so kogo da spodela iskustvo pa eve da sporedime..
Да душо со ин витро..па да одам на работа сега засега сум добро...мн ми се дуе стомакот а поправена сум 7 кила...од кој од почетокот со хормонските терапии мн се подув...ама воопшто не ми е грижа..сега се спремам за вториот скрининг....ти кажаја што се?
Vo ponedelnik jas sum na kontrola, verojatno I vtor skrining ke mi pravat. Ednoto e masko, drugoto ne se vide do sega. Ke vidime vo ponedelnik. Ti sto nosis se vide veke? Kade planiras da se poragas?
Uste mi nemaat kazano, rano mi e. Skrining duri za dve nedeli najverojatno ce pravam, 9 nedela sum. Samo zdravi i zivi da bidat
Ништо страшно либра. Секој организам е приказна за себе. Самото тело се подготвува за страното тело во себе па од таму доаѓа и повраќањето. Тешко е но се издржува, ден за ден секогаш подобро ќе биде. Сите овие нус појави треба да траат максимум до почеток на 5 ти месец, од 5 ти месец ќе бидеш одлично, ќе имаш неверојатна енергија во себе и се ќе биде одлично. Само напред..
Можеби за еднојајчани важи ова правило,но за двојајчани не важи.Од на татко ми страната неговата тетка имала близнаци и сестра ми има близнаци.Докторите и рекоа дека тој ген од таткова страна си го носи.
Мн би сакала да имам близнаци некои велат дека можно е да има некој од братучедките или јас па ќе видиме. На мајками таткото имал брат близнак. од кај дечкото страната бабаму или дедому не се сеќавам баш
Можно е оревка, се е можно, и јас и сестра ми останавме со близнаци,само што за жал кај мене не успеаа, но ќе биде здравје.Но муабетот ми беше дека ете и јас и сестра ми влечеме некои гени од на татко ми мајката, односно неговата тетка,а пак брат ми е на мајка ми страната, он си има две дечиња кои не се близнаци. Според мене се е можно
Како брат ти влијае на тоа дали ќе има близнаци? При ејакулација секако има милиони сперматозоиди. Важно е способноста на жената да произведе повеќе од една ј.клетка.