Jas napraviv test dva dena pred dobivanje i mi se pojavija dve ubavi liniinosam bliznaci a nemam nikakvi predispozicii ili gen od mojata strana, doktorot rece deka e mozno da sum i prv nositel..so lesno majkicki
Здраво мајки. Ме интересира дали некако шредчувствувавте дека носите близначиња или се изненадивте на прегледот
Bev iznenadena i bev so I jas nikogas ne pomisliv deka bi mozela da ostanam so bliznaci, so ogled na toa deka nema vo mojata familija bliznaci, i koga mi kaza doktrokata bev iznenadena sokiranano sepak toa e dupla srekjicka
Ау јас едвај чекам да одам на преглед и многу сакам близначиња. Уште се надевам хаха нели нада последна умира
И јас да се приклучам во оваа тема. Вчера бев на преглед кај гинекологот, инаку 11 недела сум и дознав дека носам двојајчани близнаци. Останав без текст. Не ми се веруваше, каков подарок сме добиле од Бог. Не сум имала близнаци во семејството, до таму каде што знам јас и моите најблиски.
So srekja majkcika isto sum i jas 17 nedela dvojajcani bliznaci, i isto vo familjata nemame bliznaci... Samo so lesno da ni e i pozitivni misli
Дали можете да ми кажете дали вашите бебенца делат плацента или секој посебна си има? Моите се двојајчани, во две постелки а делат една плацента. Тоа е нетипично за двојајчани а типично за еднојајчани
90% од случаите за двојајчани се баш така како кај тебе. Јас до самото раѓање нема да знам дали се идентични или двојајчани
Здраво мамички во која недела се породивте со близнаци јас сум 31+ и некако почнуваат паники да ме фаќаат