Со лесно Единствена маана и се малите тркалца, ама занемарливо е тоа во однос на другите работи, како лесна, потесна во однос со другите, брзо склопување, според мене.
https://babyshop.mk/mk/chipolino-bebeshka-kolicka-za-bliznaci-duo-smart-mint Случајно некој да не има искуство со оваа количка? Ми се допадна па се мислам дали да ја нарачам. Ја има и во topolino
Здраво Од кога почнавте да ги осејкате бебината? Јас сум 25 недела ги осејкав ама неколку дена слабо ги осејкам дали е нормално? Ептен сум исплашена
Ne se sekiraj za dve nedeli nema da mozes da spies od niv hahah..slatki maki neka klocaat neka si tancuvaat pa zivi i zdravi da ni se rodat
Мајки 32 недела сум и некако почнаа болки во препони и кичма деновиве. Не се тоа болки јаки кои прекинуваат после одреден временски интервал туку константно при движење си ги осеќам, искуство вакво имала некоја мама да знам дали е нормално?
Jas sum 28 nedela i ne postojano ama pak imam bolki vo kicma pri dvizenje. Mislam deka e normalno. Jas sakav da ve prasam vo koja nedela zapocnavte so soping za bebushkite? Kolicki, relaksatori, transporteri.... jas seuste ne sum kupila nisto
Nie sme zaedno..jas od obleka skoro se nabaviv..krevetcinjtata se naracani, a za transporteri i relaksatori planiram slednata nedela da kupam pa posle da mi ostane samo perenje i peglanje.
Жени, правев крвна слика со ддмери после прележан Ковид, бремена сум 7 месец, ддмерите ми се 2956 , гинекологов вика дека се ок, на резултатот има табела што пишува дека во 3 триместар границата е до 2600 за трудници. Има некоја табела за ддмири за трудници со близнаци?
Тука некаде 28 - 29 недела. Ама малку по малку. Еве 33 сум уште немам се средено, си викам рано е ама ич не е
A dali kupivte kolicka? Nekoja preporaka? Jas ja sakav taa od chiollino so trasnsporteri komplet ama ja rasprodale
Mamicki da ve prasam me boli sramnata koska a sum 22+4 maticnata mi kaza miruvanje jas sum po cel den polulegnata ima li mesto za panika navecer po malku pesacev sega I od toa se otkazav zosto citam samo nekoj gluposti demek se sprema matkata za poragaj a mene mi e rano za poragaj ima li nekoj iskustvo so ovaa bolka
Јас ја имам Бебето 42. Ептен ми се исплати. Малите имат 4 години и имат по 17кг и уште е солидна. Уште сакаат да се возат во неа
Kolku vi se aktivni bebuski vo 29/30 nedela..moive denje noke ne zastanuvaat se nadevam normalno e toa
Јас ги испитував ддимерите во 6ти месец и ми беа 2960 матичниот гинеколог ми даде терапија да се боцкам clexane од 0.4 по една на ден и мислам дека ќе ги боцкам до крај на бременоста
Јас ја имам истата скоро ја порачав од topolino Skopje ќе ја пробам во Март здравје, но вака е лесна за управување за склопување и местење на транспортери
Dali imate grcevi vo muskulite i sto zemate ? Kaj mene pocnaa da se javuvaat grcevi vo nozete osobeno navecer vo spienje i pijam magnezium. Inaku 29+5 sum
Јас И јас имам повремено грчеви..но кај мене поизразено е трнење на рацете ноќе..буквално ми се укочени кога се будам . Пијам Магнезиум 2*250. ама ќе видам на следна контрола што ќе каже докторот..за сега и не обрнувам внимание ни на грчевите ни на тоа што по малку знаат да ми отечат нозете оти се уште мака мачам со хемороидите..Пиј си Мг можеш да зголемиш доза само
Здраво девојки дали и вам ви се случува да немате апетит јас немам апетит последниве неколку дена и имам нагон за гадење а сум 33та недела ?