Здраво, јас сум 18недела а во 16недела докторката ми кажа дека се разлика една недела но дека сега за сега е се во ред. Инаку кај мене се еднојајчани со една плацента и две обвивки.
Da duso bea ednojajcani so edna placenta i dve obvivki.. uste vo prvata kontrollo vo 7nedela koga i doznav deka nosam bliznacinja doktorkava mi kaza deka se ednojajcani.
I moite se isto, se razlikuvaat za edna nedela malku me fakja strav dali ke e se vo red. Kaj tebe se razlikuvaa li ? I kaj koja doktorka bese na pregledi i koja te poroduvase?
Do 24 nedela isto napreduvaa i dvete a posle pocnaa da se razlikuvat,no niedna doktorka ne mi ima spomnato deka postoi rizik.. Se porodiv u GAK.. od 28nedela cesto odev kaj doktor Bina na pregledi i taa me porodi na kraj
Здраво пак, како де снаоѓаш со близначињата? Дали дека се еднојајчани па личат многу или нема врска тоа, како ги разликуваш? И по колку кг се родија?
И моите исти се секако ние мајките си ги разликуваме ( освен навечер некогаш се случило да ги измешам ) А маж ми многу пати ги мешал
Aii dusicki,sigurno sega veke i igrat zaedno A date prasam kakva kolicka imate,se nesto baram kolicki edna do druga sto se ama nikako da se odlucan,a momentalno gi vozan vo kolicka edna zag druga sto se,ama mislam deka koga ke pocnat veke da znaat poveke podobro bi bilo edna do druga sto se kolickite
Купивме Cosatto ја возиме секој ден убава е. Барав некоја најтесна за да ме собира во лифт. Има и на Joie Air twin убава е и таа лесна и евтина само не знам дали ја има во Мк. Гледај некоја лесна и помала пошто ко ќе зарастат се потешки. Колкави се твоите?
Bas se dvoumev megu joie air twin i chico ohlala za bliznaci Dali e lesna za upravuvanje i moze da se vleze po molovite i lift so Joie ? Moite se 5 i poll meseci, uste sme malecki
Мојата е Cosatto широка е 76 цм ме собира секаде. Joie air twin мислам исто ја собира по ширина сум ја видела во живо а на Chicco мислам поголема е. Мери ширина ко ќе одиш да купиш обавезно. На една грчка страна што читам критики на производи joie има убави критики
Некоја женска приближно колку мене, 16та недела прва бременост со близнаци? Природна бременост со двојајчани близнаци. Да се дружиме, да размениме искуства