Momicka ti i mojta sestra isti nedeli ste znaci i ona vika kako ke e so treto dete ima dve od 3 i 4 god i sega ceka treto
На клиника сум, под мониторинг, мислам дека се чека 38ма недела, (уште два дена) ама сепак ја чекам др што ме прими, па да ми каже точно.
Mozebi prasanjevo ne e za ovaa tema no pisav i drugata menav odgovor mami dali imavte seks vo bliznacka bremenost
Јас немам, имам забрана од доктор, може дека сум ин витро. А хормоните многууууу ретко знаат да лудуваат ама се воздржувам, се за нашите бебиња
@Zaljubena111, можеш да размислиш, доколку сакаш да дојдеш во темата кај термините за породување, да ги зголемиме штркчињата темини за породување
Денес пеглам цело утро. Ги исправ сите бебешки алишта што ги купив, суви ми се, па да ги наместам во фиока.Ама ме препоти пеглата
/ спиеме за тројца . Јас дури сега станувам, @iki26 се спремаш? јас се мислам да почнам од недела, секоја недела по малку таман до октомври
Блазе тебе, спи си и уживај. Јас од 07:15 станата сум. Сега привршувам и да дремнам малку ако можам додека нема никој дома Почни си полека-полека после полесно ќе ти биде
Драги идни мамички, вчера ми го кажаа полот на моите близначиња две девојчиња, и многу сум среќна, само едното уште е помало од друго и малку тоа ме загрижува, иако докторот вели дека ќе ги следиме и сега за сега и двете се развиваат нормално, поздравче до сите
@ikica86 мислам дека е нормално разлика во големината. Кај мене, на почетокот едното беше поголемо, па второто го стигна. Сега пак првото е поголемо. Не знам дали е до ехото или не, ама искрено сметам дека е нормална борбата за опстанок понекогаш едното да доминира и да влече повеќе храна од другото. Се додека одговараат со неделите, тоа е најважно
@Momichka tnx da se nadevame samo na site da ni se kako sto treba bebencata zdravi i Zivi i so lesno da si mineme