1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брзи кредити

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sesil, 29 март 2017.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    4.422
    Можеш да ги затвориш со кредит од банка. Ако те одбиваат во Стопанска, моментално НЛБ даваат најмногу, пробај таму.

2. veli4ekate

veli4ekate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    551
    Od zemi pari moze li da isoratat pismo doma

3. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    4.422
    Мислам да, читам дека М Кеш и Флекс тераат физичка наплата, по дома идат.

4. veli4ekate

veli4ekate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    551
    Vo koja banka bi dale kredit za da se zatvorat brzi krefiti a da ne moras izvestaj za 6 mesecida vadis

5. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    4.036
    Многу ли имаш? Сум чула за Уни банка дека може да помогне во вакви ситуации, но немам искуство што и како...
    Едит
    За испод 6 месеци не веруваме да дава ниедна...

Последна измена: 2 март 2026
  6. veli4ekate

veli4ekate Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    551
    Velam da ne mora da vadam izvestaj od plata kolku zimam.tuku samomod aplikavijata da im.dadam.da vidat kolku.zimam plata

7. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    4.036
    Мислам дека не може, било која банка би побарала увид на месечни приходи....

На veli4ekate му/ѝ се допаѓа ова.
  8. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    4.422
    МОРАШ да вадиш извештај од плата, врз која основа ќе ти дадат тебе кредит?
    Прво гледат преку плата, не можеш ти да подигнеш 20.000еур, а да зимаш минимална, зимаат дел од плата, другиот го рачунат за да имаш за живот.

Друго, секоја банка може да ти затвори брз кредит, за тоа немаш проблем.

На Bratot, veli4ekate и SummerGirl им се допаѓа ова.
  9. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.563
    Допаѓања:
    18.816
    Не само шо нема да ти дадат без проверка на состојба од последни 6 месеци, туку дека имаш земано и брзи се доста поригорозни при одобрување.

На Medea., bookslover и SummerGirl им се допаѓа ова.
  10. Selfcontrol

Selfcontrol Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    59
    Zdravo, dali nevraboten moze da zeme kredit i do koj iznos? Do sega nema zemano kredit

11. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.135
    Допаѓања:
    4.422
    За од банка не верувам, мали се шансите пошто бараат средства да имаш да можеш да го вратиш кредитот, а за брзи не знам, тоа да прашаш треба по филијалите.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.812
    Допаѓања:
    8.699
    За од банка сигурно не можеш, а за брзи кредити прашај си. Може ќе ти бараат жирант, а може и не.

13. Selfcontrol

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    59
    Некои дозволуваат само зависи до кој износ

14. Selfcontrol

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    59
    Не бараат жирант, само лице за контакт. Но некако ми се сомнителни со скриените трошоци и финти.

На Компир Манџа му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Chiwawa1208

Chiwawa1208 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    52
    Za nevraboteni ima moznost od brzive ama se mali iznosi, ne baraat zirant.Ama dusata kje ti ja izvadat.Znam deka Fix kredit nudea,za drugite izguglajte. Inaku dokolku imate pocista kreditna istorija, od tipot na redovno plakajne ama eve da receme sega ste zaglavile I imate 3/4 brzi, bankite ne, ama ima moznost so Uni I so Sparkase. E sega ima pogolema moznost so Stedilnica Mak BS, samo sto tamu baraat zirant, I ne se lazete za pogolema suma od toa sto vi e potrebno, Zatoa sto kje rascistite povekje krediti, kje ostanete samo kaj niv da plakjaat primer, ama imaat visoka kamata. Inaku odobruvaat pogolemi iznosi. Samo da se aplicira na pocetok na nedela bidejki dokumentite I procedurata vlecat use nedela dena.

16. Chiwawa1208

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    52
    Inaku jas imav drugo prasanje. Jas imam 7, sto bidnaa golemi Zatoa sto ko za belja
    Ostanav bez rabota I znaete…kamata na kamata I do nedogled. Morav da cekam 6 meseca pa neznam sto,pa neznam kako od karticka mi bilo vadeno pari od kazino toa po novo bilo problem I stoi kako objasnuvanje “nekontrolirano ili taka neso trosenje “…ok,navecer ne sum imala od kade da izvadam I ete se imam zeznato, pa I toa trebase da cekam da mi se iscisti od istorija, samo sto doticnata na shalter taa informacija ne mi ja dade, tuku morav da kopam I da se sramam da objasnuvam po lugje I da mislat deka se Mockam, bruka.
    E sega drug moment.
    Neli ko so kasnis so rati odis na tel.dosagjanja 16pati u den.
    Posle zakani za prisilna terenska naplata.
    Posle sme predadeni na druga agencija takozvana naplaten centar, pa onda vekje zakani za izvrsiteli,advokat I I pisma po doma.
    Mi se desava denes, gospodin da me pobara na adresa po l.k. Kaj moite, ja mazena vekje ne sum tamu, ne mi e smeneta.Nema veze ,ne me naogja, na komsija mu ostava broj I ne kazuva niso nego samo da go pobaram. Vo red,misterija zasekirani. Ja znam so e zvonam,I se razbiram na tel so deckovo, super,pristapen I se I vika neli jas namerno ne kazuvam koj so neli da ne narusuvam privatnost.Ok super Druze fala.
    Maz mi u megjuvreme, odi denes da zeme brz od M cash. Mi se javuva I me tera u tri lepe. Doticnata gospogja, so negovata aplikacija, zaklucuva deka mi e soprug, I se drznuva da go prasa, da mu objasni se do detalji so cifri I so kazni I so provizii. Maz mi nikade ne figurira vo mojot dogovor, ne e staven nitu kako lice za kontakt.
    Sto pravime sega, za zloupotreba I narusuvanje I spodeluvanje privatni informacii??? Imate li strucen sovet da mi dadete ve zamoluvam

17. Chiwawa1208

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    52
    I da imas povekje, toj sto prv te dal, toj moze da ti zema 1/3 od plata.Drugite treba da cekaat, bidejki nemaat pravo cela plata da ti se zima ili da se sopira.Ama site trosoci od advokatite pagjaat na tebe.A za zakani tw mozes slobodno da gi prijavis. Bev na trening so cel da pocnam da rabotam vo edno takvo drustvo, I toa e strasno kakvi taktiki koristat, posebno na kraj na mesec za da zemat bonus. I znaat deka psihicki I’m vlijae na lugjeto, promet kje I kazeme na zena ti …mislam wtf?inaku mcash imas fora do 3 mececi docneje pred da te dadat na naplaten centar I izvrsitel. Normalno deka treba da se vrati dolgot, ama ovie Druze so sok na ziva rana. Jas utre kje odam da se konsultiram za tuzba I privatna I protiv drustvoto za Delenje info na treta osoba, vo slucajov maz mi, sto ne e nikade spomnat kako lice za kontakt ili bilo kako vmesan, gospogjata random mu Fala info so kompletni cifri I kamati. On otisol da si zeme kredit za sebe. I ovaa sklapanje cela prica, sve kazuvanje. On random u filijala da zeme kredit. Uste mene na tel ponasanje “sto e mori, za tebe glavev do 7:30 na rabota, da ti odobrat “. eee tuka mi se spoija zici. Baska Ako sakas da go zatvoris pred vreme preku banka za eden list 500 den ti zimaat.

18. Chiwawa1208

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    52
    Druga rabota da, ima zakonski proces za ova I treba da se procita dogovorot vnimatelno. Bev na trening tamu I mnogu e smesno sto tie sto se vo centarot za naplata od Samoto drustvo kade sto ste zemale kredit, se predstavuvaat kako advokati I menuvaat sliki na viber demek advokatsko drustvo. Posle toa se predava na skroz druga firma sto e samo centar za naplata I sorabotuva so site drustva za brzi krediti, I imaat dogovor so procent , I tuka moze polesno da pominete so pomala kamata,Zatoa sto centrite za naplata kako NAN na pr. Se angazirani od kredit it’s drustva da I’m zbrkaat naplata na bilo kakov nacin makar I pomalku pari, so toa sto naplatniot centar zema kredit a ovie si doagjaat na nesto povekje od nula, a ti pak
    Kje go jades posekako samo so pomala kamata. Se ova go imav zgotveno na papiri za trening da pocnam da rabotam vo edno od tie, I srekja so ne pocnav.Jadni lugje doagjaa da molar za 5.000den kredit, a treba da vratat 15.000. A do dusha imase I onakvi od kurtasak. Mac so dve ostrici,drzavava ni e u kurac I lugje so golema maka se odbieni od banki I posegaat po brzi. I treba da se vratat ama ovie preteruvaat. 1000ka kamata za dnevno docnenje.Ako sakas da zatvoris preku banka moras listot od kaj niv 500ce da go platis. Ako baras finalen izvestaj za dolg isprintan za da go prilozis banka da ti podmiri kredit, isto taka 500ce. Zakani na vrata, demek terenska naplata.Ja prasav devojkata, ne ziveam na taa adresa, Daj da ti dadam adresa da ne se seta coekot vez veze.I da otide, majka m deka kje mu plati ? Dolgot e moj, nema potreba da se stresuva familija,ama toa go nauciv deka takticki koristat psihicki da te unistat. Koleskata so mene na telefon I’m se zakanuvase so izvrsitel na 5dena docnenje.Mislam…posle imalo samoubistva. Pritisokot e golem za site, ne sekoj zel za dobro. Drugarka mi zema za odmor promet, mislam aloooo. Ja nemav za svadbata da ja isteram I dete, kirija, dve rab mesta, bolni roditeli. Se mi bese podmireno I ete ostanav bez rab dva meseca. Pred dve godini u zivot nemav ni eden kredit.Se raskostiv od rabota po brodovi.Siye pari doma dadeni.

На Компир Манџа му/ѝ се допаѓа ова.