Едвај чекам, посебно ќе се смеам на моментот кога правен застапник на вашето друштво ќе каже на суд дека работи во МК со закони кои важат во друга земја
Пиши дека се шегуваш ќе ти се смеат луѓе, не може да се повикувате на закони на други држави во постапки пред македонски судови. Ама ајде нека биде како што ти кажуваш можеби и во Бугарија се повикувате на македонски закони. Ме насмеа thank you
Ич бе не сум опседната, аман форум е можеме да коментираме. И намали малку со заканиве, не ти се оснoвано и ништо не постигнуваш.
Леле бе лелеее толку испран мозок аууу Мачее бее ти се смеат сите ало бе нели се срамиш коа ти се смее народ Бетер од Заев си,сама си веруваш у лагите
Исто, јас буквално ќе побарам пауза да направи судијата затоа што од смеата која што ќе ми надојде нема да можам да продолжам со застапувањето додека не ми пројде смеата, веројатно се регистрирани во Бугарија и тука отвориле ново трговско друштво под истото име (нема да наведам на кои мислам веројатно можеш да се сетиш) и можам да го замислам нивниот правен застапник така сериозно на рочиште кога ќе каже: Предлагаме на судот да го усвои тужбеното барање и воедно тоа согласно чл.158 ст.2 и 3 од Граѓанскиот законик на Р. Бугарија, а доколку сака може да го има во предвид и македонскиот ЗОО... hahahah Искрено по добра анти-реклама за било што немам видено...
Нели Не ги знам кои се, отприлика само имињата им ги знам, ама и така имаат лоша репутација, уште менаџеркава им фалеше овде
Ти глеам влезе во темава да контраш и мислиш дека си забавна , твое мислење твое право , ама малку смири доживљај. Фино ти одгововорив со факти и мојот муабет за разлика од Вашите не е од тетката на братучедот на другарка ми . Да уште еднаш ти кажувам оди наплатна служба на терен и по згради и по куќи и по села и градови ....
Уни Банка, ЦКБ, Капитал банка, Стопанска Банка АД Битола, Ако не ми веруваш слободно распрашај се. И тие исто остваруваат директен контакт со должникот на неговата домашна адреса.
Постапките не мора да бидат строго пред домашните судови, согласно договорот за кредит на кој се согласил клиентот може да бидат и според законите на ЕУ и да се Одлучува во суд чија држава е во ЕУ.
Oh well..мислев дека само мозокот ти е испран ама сега се чудам и дали го имаш за да ти го исперат Те читам од почеток и ти се чудам на паметот ... станови ќе земале, долгови ќе наплаќале.. Да баш.. само ако под хипотека го ставиле станот. Ама кој би го ставил за вашите мочани брзи кредитчиња.. И да..брзи не значи дека брзо треба да се вратат туку дека брзо се одобруваат. Што не значи дека треба да им се заканувате на луѓето и да ги вреѓате по телефон..
Со закон треба да се забранат а не напротив да се рекламираат по Тв по цел ден. Некој големец дебело заработува од нив па затоа. Сиромашниот народ се подлажува за да закрпи некоја дупка од итен карактер а потоа заглавува. Исто и коцкари,се задолжуваат со овие срања а потоа се знае и семејството пати.
Јас имам стан за продавања, дај молим те пазар да направиме Да не беше трагично ќе се насмеев од даточнива што ти одговорила.
Јас од НЛБ сум должела 10 ден, за земен телефон на рати преку ВИП. Замисли 10 факинг денари, ко ми се јави помислив должам 100000. Отидов 20 и уплатив за на друг да не му досаѓа.