Za to si vo pravo vidov i osetiv. Sega dur sum tamu prioritet mie kredito i kreditnata a ovie ke vidime . Sto kako.
Ne mi rece polnomosno deka treba. Posto se raboti za uplata. Za vadenje od smetka treba. Tatkomi ima kredit vo banka majkami bez polnomosno mu uplaka.
Skrozz brat ovie easy me udavija i opomena od advokat i cak velat za 21 den neplateno doma ke mi idat. Vo sms za dva dena sega za 1 den so pismena.
Ama neli ti kažav deka lažat. Oni nemaat uvid nitu vo kreditno biro, voopsto ne se legalni. Ama koga ke imaš pari vrati im što im dolzis, što e nivno, a ne ona što baraat. Pa i da dojdat doma vikni im policija, taman i od niv da si dobijat prijava.
Taa opomena od advokat, pogledaj deka pečatot e od Izi, lazno se predstavuvaat. Ete uste Edna prijava
Ne jas im pustiv opomena od advokat. Vikaat oni gledajte neplakajte ke vidite dali smejme nesmejme. I duri rok od 2 dena ke idele doma vo sprotivno a sega so pismo rok 1 den.
Oni mi rekoja netreba samo za vadenje pari treba.samo trebalo moj maticen i licna karta toj sto ke plakal.koga ke vrsel uplata
Zaminuvam ponedelnik.... I sakam da se odborcuvam del po del t.e bitno mi e kredito i kreditnata da gi plakam redovno.
Се коцкал, викаше кола купувал, па кредити земал па враќал, па брзи кредити земал, го има и во таа темата за Коцкање дека е порок пишувано..
Да иди на профилот негов иди у теми и мислења У темава беше мислам Пишуваше дека бифшата му била жирант Сеа ќе најдам бр
@Justicija реков ја задужен ко Грчка.Е на темава дое после една Весна, за истово се жалеше..Тролање на макс Многу му се замарате Сумиве му се тресени од ракав..ја 95,000 да дужам има да се самоубијам.Не е сугестија ова!