Здраво Сакам да прашам дали знае некој ме интересира кај оние брзи кредити читав дека имаат опција за кредит до плата демек без камата. Ме интересира за прв кредит да земеш 5000 и да ги вратам за 10 дена дали е вистина без камата си ги вракам за 10дена тие 5000 и завршувам со нив или сепак има нешто дополнително?
Овие ти се ко ајкули, че се заебите не земајте. Од близок член на фамилија шо имаше земено, го соголија скроз..
После толку кражби на лични податоци и давање пари на затвореници, крадци, измамници, требаше да си го сменат начинот на давање кредити, не со два клика, и со какви било податоци, и со тоа еден да се гости и невин да плаќа. Ваква пракса немам видено во други држави да се толерира. Лично, никогаш не би работела ваква работа, не.
Poz ja sum nov na forum,imam edno prasanje dali E vistina deka ako kasnis kaj TIGO dnevnata kamata e 10% od glavicata ima li nekoj isktstvo ??
znaci imam zemano 30000 za eden den kamata e 1500 den sto znaci za eden mesec ke bide djavol i pol a vo dogovor nikde ne pisuva taa dnevna kamata i za toj sakam da znam Dali ima nekoj iskustvo so ovie lihvari
А знае некој како оди со земањето на брз кредит. Стварно треба за еден месец да го вратиш или може на повеќе пати?
Jas veke imam zemano no nemoga da stignam da go vratam i sega vikat sekoj den ti e 10 % dnevna kamata
I toa 900 e mnogu znaci ako kasnam so godini kolku bi trebalo da bide taj dogl hahaha, poznat moj zema 5 ljadi i otide vo nemacka posle dve godini plati 9 iljada a sega mi vika taa rabotnickta 5% dnevna so ova znaci posle 2 godine ja ke plakam 600 iljada
Zemas kredit na edna rata i od 6 rati do 24 e sega jas na primer imam 30 iljada za 30 dena da gi vratam i treba da plakjam 33930. Ako e za 24 meseci ke platis 60 iljada sto povise rati povise imas kamata