Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брзи кредити

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sesil, 29 март 2017.

1. Kalina J.

Kalina J. Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    1.025
    Здраво имам земено кредит од Еаsy Finance,го враќам и немам закаснето рата до сега ама не зимајте кредитииии од тие преварантски фирми пошто каматата е многууууу голема.....другар ми заглави со земање на кредити еден па друг и еве сеа го тужат и дома му доаѓаат и плус на работа....

На Luciferka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Luciferka

Luciferka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2020
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    1.741
    Vidi vo poraki ti pisav

На MladiotPropast му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Maci1012

Maci1012 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2022
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    32
    Во кој има земано
    Тиго се овие, такви им се броевите ако не се јавиш после неможе да ги добиеш

На Tinaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kalina J.

Kalina J. Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    1.025
    Значи Easy Financeee му доаѓаат дома и на работа

На Gulliver и Luciferka им се допаѓа ова.
  5. deniss34

deniss34 Нов член

Се зачлени на:
    8 февруари 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    zdravo, pred nekoj den mi stigna meil od Fd i pisuva deka dokolku ne platite zaklicno so toj datum 04.02 ke se raskine ednistrani dogovorot, no jas sum vo docnenje eden mesec,

6. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    3.146
    Легални лихвари
    Перални за пари
    Доколку не дај Боже не дојде нож до коска, да ми требаат пари, не знам, за лек пу пу не дај Боже, никогаш не би посегнала по такви пари
    Мене ме интересира вие што имате земено, за што сте ги земале? Толку ли ви биле неопходни тие пари за, на некој начин, свесно да заглавите?

Само гласно размислувам...

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  7. deniss34

deniss34 Нов член

Се зачлени на:
    8 февруари 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    mi trebale, sega sakav da gi zatvoram pred vreme ama samo kamata se oprostuva a provizijata ne, znaci minimalno samo nesto namaluvaat.

8. Nevolja

Nevolja Нов член

Се зачлени на:
    15 ноември 2022
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0

9. Nevolja

Nevolja Нов член

Се зачлени на:
    15 ноември 2022
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Vo pandemija site fativme korona,jas edinstvena vrabotena za minimalec,vo isto vreme bremena 10 nedeli,zaglavuvam vo bolnica so krvarenje,se sreduva to vo 12 ta nedela prokrvaruvam pak,slucajno zaglavuvam vo privatna bolnica,imav spontani i niz drugi raboti i taka zedov prv kredit od niv.

10. MladiotPropast

MladiotPropast Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2022
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    129
  11. Maci1012

Maci1012 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2022
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    32
    Матрикс овие се врзани знам со Стопанска Банка ако каснис со рати ти се јавуваат,претпоставувам и со брзите кредити се врзани

12. koper98

koper98 Нов член

Се зачлени на:
    24 февруари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво имам едно прашање , сум земал кредит со 18 рати од TIGO . Ги платив сите рати по ред. Мене ми интересира може ли подоцна да направат проблем, да ми кажаат дека не сум платив дали можат да избришат или слични проблеми . Kако можам да бидам гарантиран дека нема да имам никакви проблеми . Ви благодарам.

13. Maci1012

Maci1012 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2022
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    32
    Извади си потврда за затворен кредит,може да ти ја наплатат до 500 денари

14. koper98

koper98 Нов член

Се зачлени на:
    24 февруари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Фала ,
    Значи дават потврда не прават проблем за потврда кога сакаме .

15. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.063
    Допаѓања:
    12.799
    Поминав после 2-3 дена и гледам на постојката веќе ги нема испринтаните листови за брзи кредити. Некој им ги искинал. Земете заем од некој пријател ако итно ви требаат пари. Не ги ставајте здрава нога го трн, а ако никој не зема ќе пропаднат.

16. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.103
    Допаѓања:
    4.031
    Денес никој несака да помогне, каков пријател само за корист се тука пријателите во 90% затоа овие профитираат

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    znaes sto e loso.. sto ke pomognes na prıjatel, no moze ı parıte ı prıjatelot da go ızgubıs. Od ıskustvo :)

На Michaelalala, Tanjamm и ZAHRA им се допаѓа ова.
  18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.063
    Допаѓања:
    12.799
    Знам. Ама еве јас на блиските сум давала на заем 1.000 денари до плата, 15.000 денари ако им треба нешто да завршат, купат. Ова пред неколку години, кога 1.000 денари вредеа нешто. Ама не им барам камата. Колку земале, толку ми враќаат. Сега брзо никој ми нема побарано пари. Мала сума би дала на заем на блиски. Сепак, да не е нешто да ми бараат 2.000 евра, па да ми ги враќаат со години и да молам за свои пари.

19. Chloe12@

Chloe12@ Нов член

Се зачлени на:
    28 февруари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ministerstvo za finansii veli deka nema nadleznost, nadleznost imalo mvr. Znaci treba da se prijavat so izjava vo policija. Voobicaeno tie I se zastiteni od policijata(takva ni e drzavata), sto duri I anonimnata prijava vo policija, nema da e anonimna, tuku ke si otvoris problemi so najgolemite reketarski kopilinja vo drzavata, koi ustvari se vraboteni od ovie drustva. Ministerstvo nisto ne I'm moze, vo policija ne znam so ke postignes. Toa ne se lugje, dupki vo zakon, tuku namerni nedorecenisti koi se vo korist na site na koi I'm odgovara da go zloupotrebuvaat narodot. A mislam deka poleka ucime vo kakov reketarski sistem ziveeme. Za se potkup, I za se obicniot covek da strada. Tuka kriminalot e vo organizirana I legalizirana forma.

20. Chloe12@

Chloe12@ Нов член

Се зачлени на:
    28 февруари 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Za zal Jas imam iskustvo so reketarite na mcash. Doagaat doma so pismo, ako ne te najdat, ke ti dojdat na rabota, baraat pari vednas na lice mesto. Site informacii za kreditot gi imaat dadeno na komsii, kolegi, I na drugi adresi na koi se dvizam ( ne mojata). Ne sakale na izvrsiteli, sakale da me zadrazat kako klient zamislete. Se raboti za inkasatori, lokalni reketari, koi se vraboteni od mcash, i koga otidov vo filijala, da im kazam deka na toj nacin krsat drugi zakoni, tie mi rekoa samo, veruvaj pokrieni sme. Sto znaci toa lugje, deka nikoj ne moze nisto da prevzeme institucionalno? Inaku me nosea na bankomat, da zemam I direktno da I'm dadam, kaj clenovi na semejstvo so mene da I'm baram zaem itn. Eve drzava. Kakvi zakon I, Kakvi institucii, takvi kako niv se site povrzani.