Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Брзи кредити

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Sesil, 29 март 2017.

1. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.061
    Допаѓања:
    3.954
    :rofl::rofl::rofl:

2. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.494
    Допаѓања:
    15.665
    Ги бие лош глас...
    1.jpg

На DejN и SummerGirl им се допаѓа ова.
  3. Sanja16

Sanja16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    81
    Dali od Credissimo idat doma za 19dena docnenje? se dogovorivme za uplata denes no nemav pari plativ samo pola od sumata a uste polovinka vo ponedelnik i ke i javam vo ponedelnik da im kazam deka ke doplatam ednostavno ne mozev denes se no me interesira da ne predvreme pon sab da ne dojdat

4. Stef.

Stef. Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Ne bi trebalo da dojdat, drugarka docneshe so plakjanje na dve rati i i pratija samo pismena opomena i uslov ako ne bide plateno vo najskoro vreme deka ke se pobara da bide predvremeno otplaten

5. Sanja16

Sanja16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    81

sega skoro li toa i od istoto li drustvo? stvarno imaat razbiranje i korektni se. znaat da pocekaat i ne lupaat kamati no mi se javija da potvrdime uplata i jas potvrdiv megjutoa denes poveke od pola od sumata uplativ ostatokot kje mora pon. a ne bi sakala doma da mi idat. pisete ve molam dali od istoto drustvo zemala dr vi i ako ne vi e tesko prasajte ja

6. Stef.

Stef. Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Isto od Credissimo da, predhodniot mesec beshe toa, zatoa sum vo tek

7. Robot4456

Robot4456 Нов член

Се зачлени на:
    25 јануари 2024
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Zdravo, me interesira da li nekoj imal maka so iute kredit, kako odi kaj niv procedurata okolu kasnenje so rati i koga se raskinuva dogovorot da li odi vo naplatno drustvo ili direkt na izvrsitel bidejki nemam od kade da platam rata samo ovoj mesec docnam pa me interesira sto moze da se sluci

8. Mari4e91

Mari4e91 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2021
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Zdravo dali nekoj znae kako bese stranata da se provere dali ima izvadeno kredit na negovo ime

9. Vedala

Vedala Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2023
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Dobra vecer.Vo iute za dve neplateni rati mi ho raskinaa dogovorot..Dali moze nekoj ima isto iskustvo..Dali povtorno moze da se skluci dogovor..Sto sleduva..vi blagodaram

10. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    283
    Здраво
    Не се разбирам од кредити
    Ама ме интересира, на пример земеш кредит 50 000 денари
    Мора точно во рок да се плаќаат ратите и тогаш камата рачунаат или? Ви се исплати ли кредити да земате, испаѓа ако земеш 50 000 на крај ќе вратиш 100 000?

11. idontwannabeyou

idontwannabeyou Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2022
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    170
    Dali e mozno za zemeni 40000 den vo TIGO ratata za plakjanje da e 9000 den so izgovor deka toa e minimalna rara?Malce mi e cudno ova

12. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    253
    Камата на брзи кредити е од 50% до 100% годишно. Во банка е 5-8%. Подобро од банка или пријатели од брзи кредити. Треба да си луд за да земеш брз кредит. Ни под разно не земајте.

13. Marjan966

Marjan966 Нов член

Се зачлени на:
    22 февруари 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Добра вечер ми треба ваше мислење кредит во банка 4 години плаќан уште 3 години рата околу 12 и 250 кредитна 65000 клај извај месечно 1300 е сега имам и неколку брзи кредити сума сумаре околу 24 000 совет дали дел по дел да плаќам а 30 000 плата или да рефинансирам да затворам брзи кредит и кредитна и да плаќам уште 8 години околу една плата да ми остани плус на страма ратата би била 8000 денари да или не? Незнам брзиве еден мај други два до крај на октомври други два август и октомври 2025 би паднале а веќе и кредито во банка 2027 со тоа што до 2027 планирам да полнам кредитната дотогаш би се исполнила мислење???

14. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    253
    Не те разбирам баш добро. Но кредитна има 10-12% камата. Брз има окулу 100% годишно камата.

На Marjan966 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Marjan966

Marjan966 Нов член

Се зачлени на:
    22 февруари 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Прашањево мие дали да плаќам или да рефинансирам .
    Со тоа што ке имам 8000 денари рата и се затворено . Но ке плаќам наредните 8 до 10 год а вака за 3 год во банка а дел по дел брзиве до 2025 скроз чист .

16. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    253
    Извини не те разбирам.

17. Marjan966

Marjan966 Нов член

Се зачлени на:
    22 февруари 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Прочитај најгоре наново .

18. DejN

DejN Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2023
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Nemozam da razberam....imam kredit im dolzam 2 rati vo red nivno e da si gi baraat parite lice za kontakt mi e kolega od rabota a oni se javuvaat kaj mojot roditel..od kade nasle broj pojma neam..imam 27 godini sto vrska ima tatko mi ili majka mi so mojve krediti od kade im pravo da voznemiruvaat ostanati clenovi na semejstvoto(a se slusam so niv ne deka ne im digam ili nemozat da me najdat) ve molam luge nekoj da ne imal slicna situacija mislam deka ne e vo red ova so go pravat moj kredit moj problem...da mi e lice za kontakt ajde ama ni broj sum im dal ni nisto od kade go nasle brojot pojma nemam

На NoirSerpentine му/ѝ се допаѓа ова.
  19. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    3.304

Ако имал татко ти кредит земено некогаш, по иста адреса ве наоѓаат. Мене за свекор ми често ми се јавуваат, зошто имаме адреса иста.

20. DejN

DejN Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2023
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Ni adresa ne ni e ista....vistina ne mi e jasno kako go pravat ova

На Marjan966 му/ѝ се допаѓа ова.