Се разбира дека да штом живеете на иста адреса со вашиот татко, вашиот татко е во обврска да го предаде неговиот имот во спротивно ќе се гони кривично, ќе биде приведен и ќе иде во затвор.
Па сѐ можам срце. Не знам како да ти објаснам на друг начин дека за 5 дена треба да вратиш 10.000€, ако не се ти зимам и кривично ќе те гонам и ќе одиш во затвор. Стан за 40.000 денари, да важи. Само на филм.
Те молам престани,јас мислам водиме дебата со некој нормален,но ти веќе не правиш малоумни,веќе не ти реплицирам.Најверојатно скроз забега.Ти пожелувам да си најдеш подобра терапија
Хахахахахах вие ептен сте избегале со рекетарството изгледа. Јас да знам која си и да сум ти шеф, ќе те отпуштам уште веднаш за да не ми ја брукаш фирмата
Доколку вашиот родител не се откажал од вас или вие од него тоа е и негов долг од причина што вие сте негово дете.
Барем си признаваш дека трескаш зелени. Срце,душо моја немаат допирна точка со лезбејството туку со љубезноста. Ама ти тоа го забораваш, култура на однесување на јавно место. Но,ова не е тема на муабет.